M motocup Katılım 26 Ağu 2009 Mesajlar 33 26 Ağu 2009 Konu Yazar #1 selm arkadaşlar yuki yk 100-7 aldım. canavar gibi motor. bilenler msj atsın
K karasahin1 Katılım 14 May 2009 Mesajlar 2,503 26 Ağu 2009 #2 fazla gaz açma kalkarken makine fena tekere geliyor.Fazla bişi bekleme hız olarak rodajını bitirmeden aşırı hız yapma.Rodaj bittikten sonrada ypma..
fazla gaz açma kalkarken makine fena tekere geliyor.Fazla bişi bekleme hız olarak rodajını bitirmeden aşırı hız yapma.Rodaj bittikten sonrada ypma..
M motocup Katılım 26 Ağu 2009 Mesajlar 33 26 Ağu 2009 Konu Yazar #4 bayağı hızlı gidiyorum ama ibre max 60 ı gösteriyor ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 AM ---------- motodrift' Alıntı: hayırlı ve uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... sağolasın cümlemize
bayağı hızlı gidiyorum ama ibre max 60 ı gösteriyor ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 AM ---------- motodrift' Alıntı: hayırlı ve uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... sağolasın cümlemize
Akileos Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 6,890 26 Ağu 2009 #5 motocup' Alıntı: selm arkadaşlar yuki yk 100-7 aldım. canavar gibi motor. bilenler msj atsın Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun öncelikle.. ptt kargoya hoşgeldin arkadaşlarda hep ondan var..... hem canacar gibi motor demişsin hemde bilenler mesaj at demişsin....çelişkili... nasıl motordur diye sorsan daha iyi olurdu aslında... şurası var çabuk dökülüyo...
motocup' Alıntı: selm arkadaşlar yuki yk 100-7 aldım. canavar gibi motor. bilenler msj atsın Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun öncelikle.. ptt kargoya hoşgeldin arkadaşlarda hep ondan var..... hem canacar gibi motor demişsin hemde bilenler mesaj at demişsin....çelişkili... nasıl motordur diye sorsan daha iyi olurdu aslında... şurası var çabuk dökülüyo...
whendark Katılım 11 Tem 2009 Mesajlar 46 26 Ağu 2009 #6 bayağı hızlı gidiyorum ama ibre max 60 ı gösteriyor bayağı bi süratlenmisin gerçekten hız sınırının bile üstünde :mrgreen::cherry:
bayağı hızlı gidiyorum ama ibre max 60 ı gösteriyor bayağı bi süratlenmisin gerçekten hız sınırının bile üstünde :mrgreen::cherry: