Motocross

Nerde yapılır? Ben bunu Almanyada bir kaç sene profesiyonel yapiyordum ve Türkiyede devam etmek istiyorum.

hocam bende bu işle ilgiliyim türkiyede almanyada olduğu gibi çok profesyonelcedeğil fakat yeni kurulan motosiklet federosyonu ile bu iş giderek profesyonelleşiyo ki as başkan süleyman memnun türkiyede motocross un başındaki adam sayılır.
türkiyede pistler genelde istanbulda bunu dışında izmir pınarbaşı ve tekirdağda (hala duruyomu bilmiyorum) pist vardı ama eğer istanbulda değilsen işin zor
ilk olarak TMF(türkiye motorsiklet federasyonuna) başvurman gerekli http://www.tmf.org.tr ki gerçekten iyisen ( bir kaç alman türkiyede yarışlarında izlemiştim adamlar iyiydi ) klublerede girebilirsin sponsor bulabilrsin "ama zor"
[email protected] den daha çok bilgi alabilirsin
bu arada ben istanbulda olduğum süreçde seni doğru adamlarla tanıştırablirim fakat okul nedeni ile şehir dışındayım ama geldim zaman bululabiliriz

merhaba arkadasım ben türkiyede yarışmakta olan bir motocross cuyum. Önce lisans alman gerekiyo bunun içinde bulunduğun ildeki klüp sana yardımcı olur eger ankaradaysan hitit motorsiklet klübü benim klüp sana yardımcı olabilirim. Bana [email protected] adresincen ulaşabilirsin. Yarışmak dilegi ile

yaşın 14 15 civarı ise iyi bi cross cu olmak için haftada 6 günü sıkı antrenman yapmalısın. Yani başka meslegin varsa amatör olarak bilememde. pro olmak için yaş , yetenek, para, zaman, emek, çalışmak gerek. Bu 6 vasfın en az 3 ü varsa durma.

arkadaşlar ben İstanbulda yaşıyorum ve bu sporu yapmak istiyorum bana önerebileceğiniz bi yer varmı?

birde ortalama fiyatı söyleyebilirmisiniz...
şimdiden teşekkürler

yaşın 14 15 civarı ise iyi bi cross cu olmak için haftada 6 günü sıkı antrenman yapmalısın. Yani başka meslegin varsa amatör olarak bilememde. pro olmak için yaş , yetenek, para, zaman, emek, çalışmak gerek. Bu 6 vasfın en az 3 ü varsa durma.

hocam bu 6 vasfın 3ünden biri mutlaka para olmak zorunda bence

bende çok istiyorum ama ne yapcağımı hiç bilmiyorum ayrıca ben çankırıda oturuyorum. burda hiç kulup yok. yeni başlayan bi crossçu adayıan kaç patlar bütün masraflar birde masraflar ne ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar