Motobot +6

Motosiklette boy oldukça önemli. Ayakların yere tam basmamasından dolayı sıkıntı yaşayanlar başta olmak üzere pek çok kişiyi ilgilendireceğini düşündüğümüz bir ürün ile karşılaştık: Motobot +6.

Firma, Motobot +6 modeli ile sizi yerden 6 cm yükseltmeyi vadediyor. Ürünün özel sipariş ile üretileceği ve verilen siparişlerin 5-10 gün içerisinde teslim edileceği belirtilmiş. Motobot-BOT +6 ürününü incelemek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi kaynagı

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
İşin icine para girince yurdum insanının kafası iyi çalısıyor, standart bot 125 e satılıyor aynı botun altına biraz kalın kaucuk koyup 200 e satıyorlar.. yersen!

Hazır kış geldi bir bot almak istiyorum ama motosikletim yok yinede motosiklet botu alsam günlük kullanım için kullanılırmı rahat mıdır?

Zenon, markasına kalitesine göre durum değişebilir ama büyük ihtimalle ayaklarında pişik oluşabilir :) Günlük kullanıma pek uygun değiller ama başkalarının da fikrini al.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Boyu yükselteceği muhakkak.
Ama fren hassasiyeti üzerinde oldukça olumsuz etki yapacağı da muhakkak.:)

Ürünü kötülediğimden değil ama 100 daha fazla verin gore-tex matrix2 veya muadili bir bot alın derim.Ben moto botun ilk çıkanlarından kullandım.Çok rahat ama korumaları o kadar iyi değil.Bağcıkları kısa sürede deforme oldu.Ayrıca suda alıyordu.Değiştirmek zorunda kaldım.Yeni botum matrix2.Çok memnunun.Su almıyor.korumalarda gayet güzel.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

Mersin İl Temsilcisi
Ürünü kötülediğimden değil ama 100 daha fazla verin gore-tex matrix2 veya muadili bir bot alın derim.Ben moto botun ilk çıkanlarından kullandım.Çok rahat ama korumaları o kadar iyi değil.Bağcıkları kısa sürede deforme oldu.Ayrıca suda alıyordu.Değiştirmek zorunda kaldım.Yeni botum matrix2.Çok memnunun.Su almıyor.korumalarda gayet güzel.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.

peki bunun fiyatı nedir?

bende motobot aldım. bence gayet de güzel bir bot. çizme olanından aldım. korumalarının makul düzeyde olduğunu düşünüyorum.

İşin içine motosiklet girince herşeye gece tarifesi uygulanıyor sanırım.Geçen sene Salamon'un dağ botunun aldım ve gayet memnunum.Vede indirimde 145YTL'eydi.Sırf altında 6cm fark için 200ytl iyimi? Bilemiyorum!

Yürekçe;
Yeni Motobot 200ytl.
Matrix2 200€.
Ayrıca motosiklette topuklu ayakkabı,bot,çizme kullanması bana göre riskli.Burkulma olayı rahat olabilir.

Ben de motobotun çizme olanını yaklaşık 10 gün önce aldım. 149 Ytl ye şimdilik bir şikayetim yok. Şu ana kadar ki yağmurlu günlerde su almadı. Korumalık olayına gelince kaval korumalığı ve diğer korumalıklar plastik olmasına karşın oldukça sert. Her halde darbe anında emici özellik sağlasın diye yapılmıştır. Dediğim gibi bir sorunla karşılaşmadım ama karşılaşırsam buraya aktarırım.

Ben yakupoglundan aldigim motosiklet botunu kullaniyorum. Ne su geciriyor ne birsey. Gunluk kullanim icin de cok rahat. Tavsiye ederim. :cat: Fiyati da uygun...

Wallaha Ben Lescon Nun Sportif Ayakkabılarından Aldım Su Gecirmiyor Cokda Rahat :) BotA Gerek Varmıki?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Sanırım Motobot'un extra yükseltilmiş botunu ilk giyenlerdenim. Motobot, fiyatını sonuna kadar hakediyor bence. Oldukça rahat olmasının yanında hafifliği ve sağlamlığı da cabası. İlk giydiğim gün Cross yaptım ve düşüp sağ ayağımı motosikletin altına sıkıştırdım. Koruma ve sağlamlık anlamında beni yeterince memnun etti.
http://www.cbfturkiye.org/forum/viewtopic.php?f=19&t=7529&p=182581#p182581
Fiyatına gelince; Bu botun üzerine herhangi bir yabancı markayı yapıştırsalar, 300-350 lirayı zorumuza gitmeden öderiz. Daha önce kullandığım Revit'i (benzer model) 150 Euro'ya almıştım. Motobot'un daha rahat ve hesaplı olduğunu düşünüyorum.
Exstra yükseltilmesi ise, Tanımsız'ın dediği gibi kauçuğunu biraz kalın koyarak değil, içte yapılan özel bir işlemle elde edilmiş bir yükseklik. Hem yürümeye, hem de motosiklet kullanımına olumsuz etkisi yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hazır kış geldi bir bot almak istiyorum ama motosikletim yok yinede motosiklet botu alsam günlük kullanım için kullanılırmı rahat mıdır?

Günlük kullanıma gelmez

Sanırım Motobot'un extra yükseltilmiş botunu ilk giyenlerdenim. Motobot, fiyatını sonuna kadar hakediyor bence. Oldukça rahat olmasının yanında hafifliği ve sağlamlığı da cabası. İlk giydiğim gün Cross yaptım ve düşüp sağ ayağımı motosikletin altına sıkıştırdım. Koruma ve sağlamlık anlamında beni yeterince memnun etti.
http://www.cbfturkiye.org/forum/viewtopic.php?f=19&t=7529&p=182581#p182581
Fiyatına gelince; Bu botun üzerine herhangi bir yabancı markayı yapıştırsalar, 300-350 lirayı zorumuza gitmeden öderiz. Daha önce kullandığım Revit'i (benzer model) 150 Euro'ya almıştım. Motobot'un daha rahat ve hesaplı olduğunu düşünüyorum.
Exstra yükseltilmesi ise, Tanımsız'ın dediği gibi kauçuğunu biraz kalın koyarak değil, içte yapılan özel bir işlemle elde edilmiş bir yükseklik. Hem yürümeye, hem de motosiklet kullanımına olumsuz etkisi yok.

+ 1 diyorumm

Motosiklette boy oldukça önemli. Ayakların yere tam basmamasından dolayı sıkıntı yaşayanlar başta olmak üzere pek çok kişiyi ilgilendireceğini düşündüğümüz bir ürün ile karşılaştık: Motobot +6.

Firma, Motobot +6 modeli ile sizi yerden 6 cm yükseltmeyi vadediyor. Ürünün özel sipariş ile üretileceği ve verilen siparişlerin 5-10 gün içerisinde teslim edileceği belirtilmiş. Motobot-BOT +6 ürününü incelemek için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi kaynagı

Enduroya binebilme hayalime 6 cm daha yaklaştıracak bu ürün :) Özelllikle xt600 e :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Haklısın Arbetus.:cat:
Ben de rahat kullanamadığım XL 200'ümü şimdi daha rahat kullanabiliyorum.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar