Bugün de bir Cumartesi günü önce Güçlü ile (Kamper kamyonetim) Göksupark'a gittik ve döndük.
Sonra Mobidik ile çıktım. Hava çok güzel. Güneşli bir gün. Motorumu Bahçeli 7'ye sürdüm özgürce.
İnsanlar cadde boyunca aşağı yukarı gezinenler, Motorcu kuryeler, Büyük motorları olan abiler, Hınca hınç dolu Cafeler...
Malesef oralarda motoru çekip gezecek yer pek yok. Bu nedenler turumu atıp döndüm efendim.
İşte bu Cumartesi Mobidik'le böyle eğlendik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------
Bugün sabah Mobidik'imi çalıştıramadım çünkü akü zayıflamış. Neyse Allahtan bu durumlar için motosiklete bir kickstrat koymuşlar. Bu şekilde çalıştırıp Emek 8. caddeye (Bişkek Cad.)kahvaltıya gittim. Dönüşte Beşevler ve Tandoğan'dan geçtim motorumla. Pazar günleri Angara'da hiç trafik olmaz, ben de rahat rahat Mobidik'imle gezerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
Mobidik'in depo oldukça ufak, menzil sorunu var. Bunun için uzun soluklu gezilerimde yanımda ayran şişesinde benzin taşıyacağım yedek olarak. Bunun için 1,5lt lik bir ayran şişesi ayarlıyorum. Bu şişelerin kapakları geniş ve iyi kapanıyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
Burada dikkat etmem gereken benzini herhangi bir akma kokma ihtimaline karşı egzosun üzerindeki sağ heybeye koymamam gerekiyor. Çünkü akarsa burada maazallah yangın çıkarabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------
Kendime ait 3. Motosikletim olan Mobidik'i aldıktan bu yana bir yıl geçmiş. Bu bir yılda 1350KM yol yapabilmişiz. Yarın Mobidik'in sigortasını yaptıracağım. Bakalım yıllık cezamız neymiş çıkacak ortaya...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
Bugün de Mobidik'imle çıkıp yakın çevrede bir tur atıp geldim.
Ayrıca bugün sigortayı da yaptırdım. 1100 küsür tuttu Mobidik'in Trafik sigortası...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
Geçen yaz çekilmiş bir fotoğraf, Mobidik'im ve ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:36 ----------
Bugün tam gezeceğim saatte hava kapadı, rüzgarlar esti ve yağmur başladı. Ben de Mobidik'imi durduğu yerde 10dk çalıştırdım. Yeni aldığım ahtapot lastikleri Mobidik'imin port bagajına taktım. Ayarladığım ayran şişesini de heybedeki yerine yerleştirdim.