MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohoo hacılar çarşamba tophane dedik.biri tophaneyi eleştirmiş öbürü çarşambayı eleştirmiş nediyim valla...

hepimizin katılması imkansız zaten.bende suç ne soruyosun aç başlıı gelen gelsin:)
bak cuma trafik demiş federal doğru söylüyo tophneyi falan gördük cuma akşamı kıyamet gibiydi.cumarteside maç izlemek isteyenler olcak.

perşembe cuma yağışlı gösteriyo ayrıca biçok hava durumu sitesi.
ben açıyom baba katılıyom diyenler mum diksin başlığa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kobayashi, izindeyizzzzzz tophane güsel hem karşıdaki arkadaşlarında gönlünü almış oluruzz :cat:

conqueror kardeşim ve baron kardeşim sizi tebrik ediyorum. Yani iki defa yerimden kalktım şöyle bir değişik açılar bulalım dedim asılmışsınız denklanşöre. Kardeşim ben yokum bunlarda yaa. :pr: :pr: :pr:

Şu toplu reimleri koyacak arkadaş yokmu orda kesin varım biliyorum....

Biscuit, abi helel sana bizde warız bakarız :silent: :silent: :silent:

altuğ ve fatih çok kaynaşmış gördüm sizi...yeni bir aşkmı doğuyor...

önünüzde 3-5 saniyeliğine geçen motorları izlerken ne kadar zevk aldınız çok merak ediyorum...aman yılda bir kere oluyor bizde orda olalım diye motor sevdasıyla gidip dağlara taşlara kendinizi vurmuşsunuz...keşke yağmur yağsaydıda ıslansaydınız...aç ntv yi keyfine bak...motorcunun kendisine yaptığı eziyeti başkası yapamaz....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehan gelmeyince oole oluyor dimi :p

inanki o egsoz seslerini duymak bile yeter..... :queen:

valla kıskanmadım...hani şöyle bir histeri duygu varya....türkiye önemli bir maç kazanmış...herkes taksime veya dışarıya çımış kornalar falan...dayanamıyon sende çıkıyon ya...bende dışarıda olmalıyım falan...niye çıktığını sende anlamazsın...sanki sevinç evde yaşanmazmı gibi bir mantık bendeki...

shamyl dostum naber...14 ekim bovling son mesajına bakıversene baboş...bende sonradan farkettim mesajını...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar