monero mu mondial mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
monero angel 150 ve mondial 150 rf arasında kaldım duyduğuma göre moneronun motorunu suzuki imal ediyormuş hangisini almalıyım

tavsiye verirken başka motorlar almamı istemezseniz memnun olurum zira çin malının dandik olduğunun farkındayım lakin hem maddi durumun el vermemesi hemde ilk motosikletimin olmasından dolayı ikisinden birini alacağım

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

mondial tabiiki.

bugün türkiyenin en çok motor satan, yedek parça - servis ağı en geniş, sektörde kalıcı olmak için oynayan en ciddi firmalarından biridir mondial.

meraklısına, çalışanı-bayisi vs değilim, tanıyan bilir 3 yıl 10.000km zat 150 kullandım, tecrübelerime göre konuşuyorum.

bugün var yarın kayıp firmalara itimat etme, adam yarın iflas ettim gittim der kalırsın ortada.

milletin ayılabayıla aldığı motomax-keeway'leri ellerinde patladı, ne garanti ne servis, ne parça....

ismini bilmediğim bir dolu ithalatcı da kayboldu ortadan.

zaten çin malı alıyorsun, bari servisi parçası düzgün olanı al da motorun yürür , kafan rahat olsun. mondi ertesi gün her tür yedek parçayı yüklüyor, her köşebaşında servisi var.

mondial duyulmus bir marka yedek parçada sıkıntı çekmessin türkiyenin her yerinde servisi vardır

Mondial al arkadaşım :) Suzuki imal etse iLLaki duyulur du :) MONDİAL :cherry:

bencede modial yedek parça ve servis konusunda adamlar hakikaten kayde değerler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar