slm arkadaşlar 2006 model mondial mct var açıkcası ben bu motordan biş ey anlamadım hangi ustaya gitsem motoru bırak ben tamir edim diyor ve parça sorunları bitmiyor ve en son debriyaj sorunum vardı.yolda giderken debriyajım sıkışıyordu ve kazadan zor kurtuldum ben 16 yaşımdan beri motor kullanıyorum ama tamir olaylarından anlamam. kısacası bu motoru kaça satabilirim yada nerede satılığa çıkartılır motor olayları bilmiyorum en son götürdüğüm ustaada benim haberim olmadan motora biniyor ve kaza yapıyor oda bir yana motorun arka çamurluğu sağ taraftan tekere değiyor arkaya biri bindiğinde sorun nedir ne yapmalıyım şaşırdım bilgi verirseniz sevinirim benim bölgem antalya açıkcası burdaki, ustaları anlamış değilim allah kolaylık versin mondialcilere ama çok sıkıntım var saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------
ve son olarak ön gidon ne kadardır usta düşürünce direksiyon yamulmuş bilgi verirseniz sevinicem gidon siparişi verdim ama bekliyorum saygılar:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 AM ----------
yedek parça çok diyolar sıkıntı yok diyolar parçanın psi yok parada değilim icraat yok bu ustalarda bıktım ve usandım sağlam veriyorum yamuk alıyorum kısacası ne sölesem az ama canım çok yandı çünki bebeğim öldü ne iştir anlamış değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 AM ----------
ayrıca bana usta yüzü görmicek bir motor markası söyleyebilirseniz sevinirim ben 105 kiloyum o motoru alim bari
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 AM ----------
ve son olarak ön gidon ne kadardır usta düşürünce direksiyon yamulmuş bilgi verirseniz sevinicem gidon siparişi verdim ama bekliyorum saygılar:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:03 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:58 AM ----------
yedek parça çok diyolar sıkıntı yok diyolar parçanın psi yok parada değilim icraat yok bu ustalarda bıktım ve usandım sağlam veriyorum yamuk alıyorum kısacası ne sölesem az ama canım çok yandı çünki bebeğim öldü ne iştir anlamış değilim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 AM ----------
ayrıca bana usta yüzü görmicek bir motor markası söyleyebilirseniz sevinirim ben 105 kiloyum o motoru alim bari