Canım kardeşim, mondial kullandım uzun süre. Sırasıyla mcx, vulture, drift, 100 MG superboy. (Superboyu 200 cc yaptık, ön freni Disk yaptık mahalleden abiye sattık hala biniyorum arada)
Aralarında en iyisi Mc
Çok ciğerli bir Motordu. Güçlüydü, seriydi. Hiç yolda bırakmadı Sağolsun. Ama motor aksamı dışında herşeyi çabuk dağılacak izlenimi veriyordu.
vulture ise
Çekişi gayet iyi. 130 görebilen ve bastım mı giden Motordu. Ama tavsiye etmem o da güven vermiyordu. O hissi yaşatmadı.
125 mh drift ise
Kendi cc'sine göre Çin mallarında en iyi motosiklet diyebilirim. Oda ciğerli motor. Frenleri biraz Zayıf gelmişti bana.
100 MG superboy ise
Yeni başlayacaklar için gayet ideal. Ufak, Kullanıcı dostu, insanı yormayan bi motor. 200 cc yaptık 16-44 Dişli taktık. Motor köpek gibi oldu o ayrı.
Kısacası kardeşim genel olarak şunu Söyleyeyim, illa bu modellerden biri dersen drift al derim. Ama yok ben gerçekten sorun çıkarmayacak. Yağını benzinini koyunca gidecek, yağ eksiltmeyecek, 70le giden kamyonu sollamaya aciz olmayacak bir motor istiyorum diyorsan Tvs Apache al. Ben aldım çok memnunum. Samimi olarak söylüyorum, 65 liralık benzin aldım tam olarak bitmişti benzinim. 593 km gittim yine bitti. Tabi kullanıcıya göre değişir ama bu motoru öneririm. Temizini bulursan kaçırma derim. Titreşim apachede var, ama dışardan hiç binmeden konuşanların dediği kadar değilmiş. Arkada oturan daha çok hissediyor ama Kullanıcı için benim gözümde diğer Çinlilerden farkı yok. Hele bide yarım eldiven takınca tamamdır elinde hiç hissetmiyorsun.