Mondial Drift L 5. vitesten 1. vitese düşürdü

Motosikleti
Mondial Drift L CBS
Herkese iyi günler üniversite öğrencisiyim ve yaklaşık 1 ay önce 2. el 1050 km de bakımı daha 500 km de yapılmış güzel bir abimizden mondial drift L aldım motoru aldığımdan yana şu an 1800 km oldu kronik problemler harici henüz bir şey yaşamamıştım lakin 2-3 gün önce spordan evime dönerken 5. viteste 40-45 km hızla sakin bir şekilde gittiğim sırada motor saliselik bir olay ile 5. vitesten 1. vitese ardından tekrar 5. vitese attı kendini göstergede kendim de o 1 yazısını görünce inanamadım ne oluyor dedim bir an Allahtan hızım düşüktü devir yüksek gidiyor olsaydım virajda olsaydım ne olurdu kestiremiyorum neden böyle bir problem yaşadığım hakkında hiçbir fikrim yok bugün direkt servise bu durum için gitmeli miyim?

olay sadece vites göstergesinde kaldıysa ya sensör bozulmuştur ya da vitese yarım yamalak çekmişsindir.

Motosikleti
D400
dedikleri gibi gösterge ile alakalı bir durumdur, okuyucu da sıkıntı olmustur.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
1. vitese gerçekten geçseydi motor kırbaç yiyen bir fil misali anırırdı, kaydırmalı debriyaj yoksa teker de kitlerdi. Muhtemelen diğerlerinin de dediği gibi bir sensör veya gösterge arızası. Mekanik olarak 5'ten 1'e atman için 4 vites düşmen lazım, araba şanzımanı gibi araya boş vites koyup istediğin yere geçemiyorsun motorlarda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar