Mondial çalındı 16 Kasım

merhaba arkadaşlar 50 CC mondial 34 MVL 07 plakalı bugün saat 16,30 da çalındı.Koyu kırmızı Vişne çürüğü

Bulgurluda cafenin Önünden ben içeridedim..direksiyonu kilitli idi ama almış adamlar...Görenler el kOysun Polis e bildirdim ama telefonda AMA Motor u üzerime daha alamadım die gidip de KArakola başvuramadım.üzerine olan şahısda memleketinde! işimiz Şans a kaldı..YAzıklar olsun yaa Şoktayım...

he çOk paahalı bişe diil ama olsun yazık ya o kadar masraf ettirdim..ÖZELLİKLE BU GÜNLERDE..

Son düzenleme:
Resmi var mı arkadaşım?
Motor numarasını şase numarasını biliyorsan yinede şikayette bulunabilirsin.

Geçmiş olsun.. Üzerine almadan binmeseydin keşke, kötü olmuş.. İnşallah bulunur diyelim ne diyelim :(

valla rushsatı bendee şimdi karakolu aradım Polis dioki bulunsa bile sahibine verilir..Bende bulunsunda verilsin Önemli diil dedim..en azından gidim 1 bilgi verim falan ilgilensinler...Keşke üzerime almadan Kullanmasadım...1 RESİmi yok malesef aptallı.YA İNANMIORUM bEN CAFEDEYİM ÖNÜNDEN ÇALIOLAR..nEDEN TENEZZÜR EDERLER ANLAMAM umarım bulunur..YADA MOTORDAN CAYDIM ÇALANLARI İSTİORUM!!

asm

Umarım bir an önce bulunur.

Kullanıp bir kenara atarlar herhalde (scooterların geneline böyle yapıyorlar galiba...)

ewt bencede yada bizim o çalındığı yerde bi motorcu var sürekli scooteri orda bakımlarını arızalarını gideriodum hüseyin abi die biri..O dedi bana sen rahat ol birileri var dedi tanıorum Onlar böle işler ediolar getiriolar araba ile falan onlar da olabilir dedil de Tek umudum O öle bişe ise Motoru dil Çalanları istiyorum..ne işlerine yarıcak aga kapkaç dahi yapılmaz onla!

Son düzenleme:
dostum sıkma canını nede 50cc:cherry: ama bu forumda 25-30 000 ytl lik motorların çalındığı ilanları var. inşallah bulunur

dostum sıkma canını nede 50cc:cherry: ama bu forumda 25-30 000 ytl lik motorların çalındığı ilanları var. inşallah bulunur

Öle 50 cc Çokda işe yaramaz ama Ne bililm DÜn gece rüyamdada gördüm ewe Hırsızlar dadanıodu Bugün başımıza geldi....:pr:

Ya sinirimi bozuo o kadar...Ben cafedeyim Önünden alıolar! 50 cc Ne işe yarar a.q buluncak öle hissediyorum biraz..ama masraf çok olcak gene...haklısın milletin benimkinden 10-20 kat motorları çalınıo.....Öle kendimi rahatlatırım anca ben içimi...Ah bea minik motorum:salut:

GKN

arkadaşım bilmiyosanuz bi bilene sorun böle şeyleri
motoru üstüne almana gerek yok
git polise çalındı bilgisini ver tutanağını tuttur
elinde delil olsun..
motor kendi üstüne bile olsa motoru çaldıran gider tutanak tutturur
kaza yapmak gibi, kaza yapınca ruhsat sahibimini çağırıyoruz?
seninki küçüm motor olduğu için büyük ihtimal bulunur ama hemmmen polise git
alıp satılacak yada parçalancak bi motor deil
alır gezerler bi köşeyte atarlar..

bpv

bende gkn nin sölediği gibi tahmin ediyorum , tekrardan geçmiş olsun

Arkadaşlar çalınan scooter tarzı motorlar kap-kaç işinde kullanılıyor ondan sonra bi köşeye atılıyor bence siz çevreye haber salın polis falan yakında çıkar inşallah ortaya ama boyanmış olabilir rengini değiştiriyorlar bazen

anladım saolun arkadaşlar Gitim karakola da bildirdim Bundan sonrası ŞANS A kaldı..benim o motorla kapkaç yaparlarsa yakalırlar Çünkü ii hızlı gitmeyen bi scooter..Beklicez bu saatten sonra 1 haber!!!

inşallah bulunur. burası türkiye çoluk çocuk dahi macera olsun diye almış olabilir. motosikletleri kamyon kamyon çalarak dolduran sahtekarcıların da eline düşmüş olabilir

geçmiş olsun bir insan üzerinde hiç bi hakkı olmadığı halde başkasının malına nasıl göz diker ya Allahından bulsun bu itler sende hakkını ara git polise üzerinde olmaması önemli değil sonuçta mal senin.

gecmiş olsun arkadaşım.inşallah en kısa zamanda bulursun motorunu.hayırlı heberlerini bekliyoruz...

Geçmiş olsun hocam.Piyasada oç o kadar fazla ki senin 50 cc'ye bile göz dikebiliyorlar ama inan bana bulacaksın gibi geliyor.Binilip bir kenara atılacak zannımca.İnşallah tez zamanda kavuşursun.Allah düşmanımın başına vermesin:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar