Mondial 150 Süperboy

Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum ve aranıza katıldım. Hayırlısıyla Mondial 150 Süperboy aldım Kontağı açtığımda far yanıyor. Gündüz farı yapmışlar. Ben bunu kendi isteğime göre kullanmak istiyorum. Yani kontağı açtığımda değil de motoru çalıştırınca farı yakmak istiyorum. Fakat motosiklet forumlarında kimse bundan bahsetmemiş ve kabloyu nasıl sağ taraftaki anahtara bağlayacağım konusunda ne bir açıklama ne de bir video bulabildim. Çok acil bana görüntülü veya açıklamalı bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Bypass edilip sagdaki kutuge gidecek kablo vede dönecdk basit , ancak sagdaki kutukte far ile ilgili ne var merak ettim dogrusu.

sağdaki kütükte park lambaları 1. kademede. 2. Kademe boş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

dörtlü flaşör var.

2. kademe onları boşa çikaran/kapatan olsa gerek ?

Ne ise , fara giden kablo fisini ayirin , timsah uclar yahut basitce ciplak uclar yapin , sag kumanda kutugu anahtarini acip cikis alin , kesip bicmeden evvel dogru olan kabloyu bulmak icin ekler ile şase yaptirmadan tesbit yapip , sonrasinda kontaktan geleni fisten ayirip kutuk ustunden hat verin.

Basit olsada , uzunu kisasi parki dolayisi ie ugrastirir , bana sorarsaniz bi elektrikciye yaptirin daha sihhatli olurdu.

Kucuk yerde olsa iseniz 5-10 tlye yapatlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Hakk veriyorum , gercekten gevezelik , far kontrolunu kontaga yapmak , aku zayif subu neyse kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar