Mondial 125ZN Asya 125T

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar şunları öğrenmek istiyorum Asya motorda yedek parça sorunu yaşanır mı iki motor arasında fark varmı benim tercihim Mondial fakat Asya'ya yönelmemin sebebi Mondial'de bu motorun Sarı rengi olmaması sizce Mondialin Siyahımı Asyanın Sarısımı internetten bulduğum bir kaç resim koyuyorum...

Asya_Motor_AS_125_T_2006_0_image.jpg

Asya_Motor_AS_125_T_2006_1_image.jpg

010108162644editti0.jpg

107ug42.jpg

1151171879za1.jpg

2ngc3mh.jpg

Dün sabah işe giderken Asyanın Sarı rengini gördüm motor çok temizdi iyi bakmış sahibi yolda giderken hemen hemen herkesin gözü kaydı motora çok güzel gözüküyor dışarıda çok kararsızım yorumlarınızı bekliyorum motoru alınca hiçbir şekilde orijinalliğini bozmıycam...

big_23706092krp.jpg

bu da benim mondialim. ben mondialden marka ve hizmet olarak memnunum arkadaşım.şuan alarm ve arkaya kırmızı çanta taktıdım resimleri çekince atarım :)

Asyada kullanan çok var hatta ben bu modele özellikle bakıyorum gördğümde % 80 ni asya çıkıyor bence asya albilirsin parça sıkıntı olursa mondialden de alabilirsin heralde aynıdır. Bence zevkine göre al seve seve kullan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
big_23706092krp.jpg

bu da benim mondialim. ben mondialden marka ve hizmet olarak memnunum arkadaşım.şuan alarm ve arkaya kırmızı çanta taktıdım resimleri çekince atarım :)

İyi bakmışsın motora ya bende ztn Mondialciyim Asya alırsam sırf Sarı rengi yok diye Mondialde Asya alıcam çok kararsız kaldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:09 ----------

Asyada kullanan çok var hatta ben bu modele özellikle bakıyorum gördğümde % 80 ni asya çıkıyor bence asya albilirsin parça sıkıntı olursa mondialden de alabilirsin heralde aynıdır. Bence zevkine göre al seve seve kullan.

Bende öyle düşünüyorum parçalar aynıdır diye ya Sarı olanı daha çok istiyor canım çok dikkat çekici dışarıda :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar