- Konu Yazar
Ok sayin 125 mt fanatikleri hepimiz biliyoruzki 125 mt kendi sinifinda en atak motora sahip ama ne yaziki fiber aksam baglantilari cok kotu ve bu ses yapiyor zamanla. En meshur hastaligi ise arka frenin kisa surede asinip bosalmasi. Kesinlikle ama kesinlikle servisten mondial arka fren balatalrini degistirmeyin , cunku bu demek tir bir ay icinde yine ayni sorunu yasayacaksiniz. Kucuk bir ip ucu Honda kinetic ve mondila 125 MT ayni tasarimcidan cikti. Arka fren papuclarini honda kinetic ile degistirin maliyeti tahminen 20 ytl ve frenleriniz mukemmel calisir. Sizin guvenliginiz icin. Ben max hizim 90km/h oldu bunu asan var ise bana soylesin. Motorum daha yeni 4000km bakimdan cikti komple arka freni
honda ile degistirdim buji sadeje NGK kullaniyorum ve kursunsuz benzin performansi cok iyi sadece vidalardan ses yapiyor. Birde far acip kapama dugmesi de problemli ve Ugur bunu kabul ediyor bozulur ise sasirmayin (Umarim bu ariza gece basiniza gelmez , bana oldugu gibi )
honda ile degistirdim buji sadeje NGK kullaniyorum ve kursunsuz benzin performansi cok iyi sadece vidalardan ses yapiyor. Birde far acip kapama dugmesi de problemli ve Ugur bunu kabul ediyor bozulur ise sasirmayin (Umarim bu ariza gece basiniza gelmez , bana oldugu gibi )