Mondial 100 UAG mi Yoksa 100 MG mi?

S.a arkadaşlar ben motor alacam ama iki model arasında kararsız kaldım.
Öğrendiğim kadarıyla Mondial 100-125 MG Sport modelini kaldırmış bende bu yüzden 100 MG Classic yada 100 UAG arasında kaldım.
Eğer 100 MG Classic alırsam jant değiştirecem. Yani 5 yaprak yapacam jantları ama 100 UAG de buna gerek yok. Kısacası sizce hangisi?
Arasındaki fark ne ? UAG yada MG serisi farkı ne ?
Bu arada bütçem 2.200 TL buna benzer önerebileceğiniz Marka veya Model varsa bakabilirim.
Şimdiden Teşekkürler...

As iyi günler bütçenizi 150 lira daha arttırabilirseniz superboy tavsiye ederim gidişi güzel arıza çıkarmıyor burrda 3-4 kişide var motora ne yaptılarsa yolda bırrakmadı daha zincir dişli içler acısı göstergeler grenajlar motor kaç kez yattı hala çalışır durumda bayada gidiyor :)

şasi motor aksamı aynı dış görünüşte ferklılıklar var. ben uag tavsiye ederim çamurluklardaki plastik parçalar,zincir muhafazası elcikler gibi güzel ayrıntıları var

100mg tercih ederim. Görünüş açısından, göstergeler falan. Zaten ikinsde de aynı motor var, aşağı yukarı aynı ağırlıktadırlar.

eğer eski model 100uag alacaksanız dikkat edin, eski model 100uag'ler yatay motor, 4 vites'e sahip.

eger ikisi arasinda diyosan kesinlikle uag motor izerinde diger modellere gore drgisiklikler var elcikler olsun korumalik olsun nikelaj kapli cok guzl goruntusu var.ama baska motorda olabilir diyosan kuba cita 100 derim motor kendinden modifiyeli jantlar kivrik tel jant cok hos duruyo ve en onemlisi disk fren bence bu cok buyuk bi +

Son düzenleme:
Öncelikle S.a.Mxboy arkadaşım bende nisan ayından beri vergisi olmadığı için,yakıtı az olduğu için 100 lük bi motor almaya karar verdim.İlk başlarda 100 MG Sport modelini çok begenmiştim,ondan almak istiyordum 2.elini.Mondial`in sitesinde 100 uag yi görüyordum,beğeniyordum ama bütçe açısından pek kendimi heveslendirmiyordum.Sonra bizim arkadaşlar motorun açılmasından felan bahsetti ve ben nasıl açıldığını araştırdım ilk 1000 km ye kadar 50 yi geçmiyormuşuz 500 de yağ değişiyo ve 1000 de yağ değişip bakımlar yapılıyo.Ben köyde oturuyorum ve burda sıfır motor alıp 2. gün 100 110km/h hızla gidenleri biliyorum rodaja hiç uymuyorlar.Bende rodaj yüzünden 2.EL den vazgeçtim.Ve Mondial 100 uag almaya karar verdim bizim ilçede 2 3 tane var 2 sine sordum? Nasıl iyi gidiyormu,yakıtı,performansı nasıl diye.Bana hemen cevap verdiler birisi hiç orjınal binmemiş direk 150 lik yaptırmış ama almaya gittiğinde diğer 100 lüklerden çok daha iyi olduğunu öğrenmiş,Diğeri ise biraz orjinal kullanıp şike yapmış onada sordum nasıl diye çok iyi dedi orjinal haliyle çok güzel gidiyo dedi ama şanzumanı çok kuvvetli şike yapınca diğerlerinden daha hızlı gidiyo dedi.Bana önerdiler inşaallah işe giriyim taksitle alacağım http://www.motorbisikletim.com/urunler/3294__100uag/ burdan bakabilirsiniz mil jantlı çok tipli bi motor Ben motorcuyla konuştum 2000 tl ama indirimle 1900 oluyo çok güzel bence burası bizim ilçeye çok yakın ben buradan alacağım herkes tavsiye ediyor.Bencede alınabilir bi motor tavsiye ederim.Arkadaşlar kullananlar varsa lütfen görüşlerinizi yazın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar