Mondial mondial 100 kh paylaşım

100kh yi beğendiniz mi ?

• beğendim

Oy: 135 76.7%
  • beğenmedim

Oy: 41 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    176
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende mondial 100 kh kullanıyorum hiç sorun çıkmadı taş gibi ayrıca bende modifiye faln bişi yok motoru açtım motor 135 basıyo valla bana göre cok ii bu hız kimse inanmıyo ama benden başka bu hızı yapanlarda var...

mondial gercekten yolda bırakmıyor azda yakıyor

Son düzenleme:
135 gördün dik bayırdan aşağı doğrumu bastında gördün yoksa ibren bozuk çaktırmıyonmu

psikolok diyorum bunes kardeş

videosunu at fotorafını çek ibrenın doğruluğunu test et inanayım

Son düzenleme:
ya asla ve asla 100 kh veya 100ukh almayin sakin sakin almayin en ufak bir kazada saglam bir yeri kalmiyo 110la arabaya girdim alette saglam biryer kalmadi tek calsisay rei motoru ve mars dugmesi o kadar almayin sakin birak ybr varken 100 kh falan asla yaptik hatayi bir kere sakin almayin!!!!!:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
39AV311

110'la arabaya giren hangi motor sağlam kalır ki ?

slm arkadaşlar bende 100 kh alcam 2. el devir masrafları ne kadar tutar ? bide motor adanada bn istanbuldaym yeni plaka gerekiyormu? toplam bana kaça patlar?

arkdaşlar ben motorla max hızı görmek istiyorum motorum siyah ve neler yapmalıyım bu 135 görmek için para önmli degil!!! modifiyeli motorlarınızın resimlerini koyarmısınız

yok arkadaşım 300 ü bulmaz sana 150 ye felan gelir aşağı yukarı max tutacağı bu ben daha 2 gün oldu motoru üstüme alalı bu kadar yani faslası yok

Son düzenleme:
Bu motorla 135 ne kadar sağlıklı olurki hiç güvenli olmaz sonuçta cup.Eğer para önemli değilse git motorunu büyüt hızlı olsun istiyorsan racing al.:wiinkk:

beykozlu kardeşim bak motor süper çok yakın biarkadasım kullandı 2 sene hiç bir sorun çıkartmadı bitek marş taşşa bozuldu bikere okdar temiz kullanırsan seni uzun ömürlü taşır boyuna kilona da uygun fdakat tek bir - si war çok titriyor alıcaksan titremeyi kabul ediyorsan sağlam motor

yok abi benimde halim harab oldu hani makinayı kötülemek istemiyorum çünkü benim bıraktığım garajda mal adamlar motoru devirmiş olabilir.neyse motorun gaz kolu takılı kaldı. fatihde kaza yaptık dağıldım sadece 170 ytl parça parası birde işin içine işçilik girer sen söyle 250.motorun birde değeri düştü artı trafiği rezilliği çabası aman dikkat belki benim sansızlığım ama dikkat edin...

benim önceki motorum kırmızı 100 kh tı lastik patlaması ve arka tekerlekteki plastik takozlar dışında hiç bir sorun çıkarmadı...

ön dişliyide değiştirim her vitestek hız 10 km arttı yani vitesler ve son sürat arttı....

Kimse kalmamış galiba herkese selam aranıza yeni katıldım motoru 2 gün önce aldım ve bana motoru plaka ruhsat sigorta hazır halde vercekler :D pazartesiye kaldı motor hayallerim bu arada ben 100 kh değil 100 ukh aldım arada büyük bir fark yok galiba

arkadaşlar benim ilk 4 zamanlı motorumdu mondial 110kf 3 yıl kullandım hiç yoldada bırakmadı arızada açmadı çekişi ve hızı da tatmin ediyordu normal bir kullanıcıyı ama tek ve EN BÜYÜK PROBLEMİM bu motorla tamamen plastik olması. titiz bir kullanıcı olarak kırılan plastikleri değiştirmkten artık motordan iyicene soğdum motorumun siyallerinden farından her plastik aksamının içinde kırık doluydu dıştan pırıl pırıl ama içini ben bilirim ve hemen sattım mondial 125kt aldım şimdilik kullanıyorum sorunlarımı ilerde paylaşırım ama benim sana önerim onu alana kadar artık yeni uag'ler çıkıyor 100 lük ve nerdeyse her markanın mevcut onun disk frenli olanları çelik jantlı olanları gümüş gri renkli olanları var aralarında öyle bi fiyat farkı yok alıcaksan bu köylü tipi olarak geçen motorlardan al birazdaha paran varsa benim gibi 125 kt al gösteriş de var ha biraz daha varsa paran git bi ybr al ikinci elde alsan bu motorların sıfırını eskitir

Ben motorumu aldım ve 2 günde 20 km yol yaptım :D açıkcası hoşuma gitti güzel gidiyor 1.viteste gaza biraz fazla basınca zıplıyor ona daha alışamadım genel izlenimlerimi buraya yazıcagım

ewt mondialın en saglm cupu 100 ukh ama birz paran varsa honda innova yada yamahnın cupu cıktı görüntüsüde hoş onu tavsiye ederm

Şu an 108 kmdeyim bu gün baya bi dolastım ve 88 km yi 9 liralık yakıtla yaptım Şimdilik motor çok hoşuma gidiyor Tek sorunu motorun göbeginden gelen bir sesdi onuda montajcı firma vidaları sıkmadıgı için motorcu arkadaşım bi 200 kmye gel bütün vidaları elden gecirirm dedi ve o göbegin işini halletti Herkese tavsiye ederim !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar