Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Salih sen misin?
İkxmekx İkxmekx İkxmekx.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
Bence sen onu motosikletle seyehat yapılabilecek yerler olarak güncelle. Sonra gezi noktaları, etkinlik noktaları, virajlı dağ yolları va vs her kullanıcı grubu için tercih edilecek rotaları ve güzergahları paylaş. Hep tıklanma oranın yükselir hem de popülerliğin artar.
Endurocular için cross güzergahları, adv’ler için gözlemeci güzergahları, ss be nakedlar için virajlı yollar, cruiser tayfası için geniş düzlükler vs vs vs. Madem değişik birşeyler yapmaya heveslisin; böyle bir konsept işini görür die düşünüyorum.
Güzel bir düşünce eminim bir çok insanında işine yarayacaktır ama zaten bu forum bunları kısmende olsa içeriyor. Birde www.gezenbilir.com benimde sevdiğim değerli bir forum orası. Orada da bir çok rota bulmak bunların detaylarına ulaşmak mümkün.
Ben gerçekten olup olmadığını bilmeden sabah böyle bir karara vardım. Varmış madem bir ihtimal farklı bir şey yapar veya bunu denerim.
Benim bir forum yönetecek vaktim olmadığı gibi asla böyle bir sorumluluk altına girmekte istemem. O yüzden satış sitesi dedim. İnsanlar kendileri girer ekler satar bir şeyler yapar bende finansör olarak bulunurum sadece.
Kişisel olarak kendi işimi zor zar yönetiyorum. Forum gibi bir düzen intihar olur benim için.
Teşekkür ederim ama güzel yorumunuz adına belki başka bir arkadaş değerlendirenilir bu açığı.