Moderatör Arkadaslar Kasksiz üye Fotolarini Siteden Kaldirin. Rica Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egitime katkiniz olsun, bu kasksiz fotolari lütfen kaldirin. acaip acaip fotolar var. insanlar motora artistlik için özenmesin...

muvattali kardesim kimseye takmadim ama haksiz miyim güzel kardesim egitimden bahsediyoruz site dolu saçma sapan resimler... nerede egitim?

Valla ben hakverdim sana çok. Ama arkadaşlar da yakışıklılıklarını ancak böyle ifade edebiliyorlar napcez şimdi. Motoru ya da kaskı, birini çıkaracaz aradan işte :p

arkadaşlar saçmalamayın kimse kimsenin fotosuna karışamaz.
bende kasksız kullananlara karşıyım ama kimse bu şekilde bir yasak getiremez

edy

kasksız motor üstünde adam resmi gördüğü için motora kasksız binen adam fazla yaşamaz zaten. herkes zaten biliyor kasksız motora binilmeyeceğini

burdaki resımlerın ama cı zaten ya motoru ya kendını tanıtmak yolda gıderken kasksız resmı cekılen bır arkadasımız varsa tamam eyvallah sana sozum yok ..

zaten yazanda anladı galiba...........

Son düzenleme:
aids mi:silent: motor ve kaskla çok ilgisi war galiba:pr:
zaten bu sitede bi aidse değinilmemişti onada parmak bastık.artık bizden yücesi yok:D

Son düzenleme:
bağırmak sesini duyurmak değil ....
radikal çözümler olmalı resimlere müdahale ederek istediğine ulaşamazsın...

yine kask histersi başladı,
kasksız foto gönderenleri ayaklarından vinçle iki gün asalım
kasksız motor süreni taksim meydanında sallandıralım.
hatta ve hatta motoru ile birlikte asalım o zaman.
hatta bütün internet üzerinde arama yapacak bir sistem kurup kasksız fotoları sansürleyelim.
kasksız bir resimden bu kadar etkileniyorsan bilinçaltında aynı şeyleri yapma arzusu ile yanıp tutuşan bir bireysin demektir.
steril kavanoz gibi tertemiz dünyada yaşıyoruz, çiçekler böcekler şırıl şırıl akan küçük derelerde yüzen balıklar gibi sevimliyiz
yok daha neler

Kask takmazsan Aids olmaya bile fırsat bulamadan ölürsün dostum...al sana alaka:mrgreen:

Bu ülkede ehliyeti bile düzgün şartlar altında aldığımızda tabii tutulduğumuz test 5 dk geçmezken, 3 huniden dönüp ehliyet alırken, bırakın kasksız resimleri arkadaşlar lütfen polemiğe siteyi germeye gerek yok...

Heh bu arada çözümse çözümdür..mt toplantılarında kasksız arkadaşlar dışlanır gruba dahil edilmez...Ayrıca hepimiz çok iyi biliyoruz bu sevdaya biyerlerden özenerek başladık ya da içimizde vardı doğuştan ama bu cümledeki anahtar kelime özenmek, evet Türk halkı olarak severiz özenmeyi ki kötü bi şeyde değildir, bunun için insanlara örnek teşkil eden bi grubuz..Yasak koymak yerine, daha çekici bi kampanya yapabiliriz mesela ne dersiniz ??

Örnek olarak; kask takıp yürüyebiliriz mesela (kimilerine uçuk gelebilir ama inandığım bir şeydir) diğer arkadaşlarda fikir üretmeyi denesin unutmayın!! Kurallar yasakları daha çekici kılar Yasaklarla bi yere varamayız...

Şahsen kendi adıma konuşayım kasksız motora bindim 2 kere ve gerçekten kendimi çıplak hissediyorum...

Ya herkes kendi hayatından sorumlu çok ta umrumda millete örnek olmak. insanlardan soğuyalı çok oldu eğer ders çıkaracaklarsa kendilerini düşünsünler kimseye akıl yada örnek olacak şekle giremicem.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Saçma bir fikir....Sırf sen istedin diye kaldırsınlar..Şimdiye kadar hiç bir mod un aklına gelmemiştir eminim...İyiki hatırlattın...Alla alla....:farao:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kimin nasıl fotoğraf çektirip burada yayınlamasına karışamayz.

Fotoğraf ve video ekleme ile ilgili kural forum kurallarında mevcut, bu kural çerçevesinde herkes istediği gibi resim ekleyebilir.

Kask takmak elbetteki olmazsa olmaz kuraldır ama bunun kasksız resim çektirmekle alakası yokur olamazda.

Düzenlediğimiz gezi ve buluşmalarda ben bu güne kadar kasksız gelen birini görmedimde duymadımda, gelsede aramıza almayız zaten.

Üye isteği yönetim tarafından kabul görmemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar