pazar akşamı ailecek abimin arabası ile kırıkkaleye köye gitmek üzere yola cıktık hava baya kararmışdı ilerde 2 motorcu gornuyordu bı baktım birinde arkada yaşlı bı teyze oturuyor sagdan yavaş yavaş gidiyorlar gülüşdük biraz yav dedım amca napmış teyzeyı atmış arkaya gezıo gece gece kask mask yok öldürecek teyzeyı demeye kalmadı tam yanından gecerken amca hic saga sola bakmadan dıreksıyonu önumuze kırmazmı o anı anlatamam kalbim agzımdan cıkacaktı .. neyse amca bı kırdı dıreksıyonu abım frene bı asıldı sola yapışdı kaldırıma cıkdı ıkı teker amca hala gormedı hızlıda deıldık en fazla 50 km deydık ..çat bizim ayna bi vurdu amcanın dıreksıyona düştüler sandım bi düşseler ikiside yaşlı allah korusun hemen indik arabadan amca profesyonelmiş düşmemiş

amca dedım napıon sen bi sagına soluna bak yuremızı azımıza getırdın bide teyzeyı fırcaladım teyze manyakmısın gece gece nıye bınerrsın bu adamın arkasına ...amca bacagını bızım kapıya carpmıs ama eskı toprak bellı emıyor amca dedık hasdaneye gıdelım yok haydı gecmış olsun gıdın yolunuza dedı bındı mobıletıne gıttı .. tabı bızım koy gezısıde zehir oldu 2 santım daha solda olsaydı mobılet olacakları tahmın bile edemıyorum