Mizan Eymen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cümleten selam aleyküm motosiklet.net. Ankaradayım, kırıkkalede yaşıyorum bu sene okul yüzünden, endüstri müh. öğrencisiyim, yani öyleyim heralde. Dün öğle suları ilk motorumu aldım, geriye bitek ehliyet işi kaldı :p. Uzun süredir takip ediyordum zaten de yazacak pek bişeyim yoktu, artık mondial 150zc sahibiyim. Yazabilirim. Eveti bu ezikliği attım üzerimden, artık bende motosiklet.net e bişeyler yazabilirim:bounce:. Bu şekilde işte.

merhaba arkadaşım.aramıza hoşgeldin.bende yeni üye oldum.bende ankarada yaşıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------

bende kırıkkalede öğretmenlik yaptım aynı zamanda 3 sene kırıkkalede kırıkkalesporda top oynadım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ooo, iyi iyi, kırıkkaleyi tanıyan bilen birilerine ciddi anlamda ihtiyacım var, özellikle sanayi bölgeleri konusunda :) hoşgördük

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoşgeldin :rendeer:

hoşgeldin :) motorun hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullan :) ehliyetinide vakit kaybetmeden alırsın inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoşbulduk. Evet, ehliyet lazım oluyormuş zaman zaman. Da devlet baba yanlış anlamazsa, pek niyetim yok açıkçası kısa vadede, bi dünya masraf, ona vereceğim parayla motorun eksiklerini kapatırım. Zaman içinde, gün gelir 600 e, 1000 e falan atlarsak, sanırım o zaman tekrar bi durum değerlendirmesi yapılabilir ehliyet için

Cümleten selam aleyküm motosiklet.net. Ankaradayım, kırıkkalede yaşıyorum bu sene okul yüzünden, endüstri müh. öğrencisiyim, yani öyleyim heralde. Dün öğle suları ilk motorumu aldım, geriye bitek ehliyet işi kaldı :p. Uzun süredir takip ediyordum zaten de yazacak pek bişeyim yoktu, artık mondial 150zc sahibiyim. Yazabilirim. Eveti bu ezikliği attım üzerimden, artık bende motosiklet.net e bişeyler yazabilirim:bounce:. Bu şekilde işte.

Üniversite öğrencisi olduğuna pek inanamadım...bu imla ortaokul düzeyinde...:)

ehliyetsiz kullanman bencede yanlış.tamam biraz masraflı ama yinede alman lazım.bilinçli motorcular olmamız çok önemli arkadaşım.

Hoşgeldiniz

hoşbulduk. Evet, ehliyet lazım oluyormuş zaman zaman. Da devlet baba yanlış anlamazsa, pek niyetim yok açıkçası kısa vadede, bi dünya masraf, ona vereceğim parayla motorun eksiklerini kapatırım. Zaman içinde, gün gelir 600 e, 1000 e falan atlarsak, sanırım o zaman tekrar bi durum değerlendirmesi yapılabilir ehliyet için

O Konuda Bende Devlet Babaya Karşıyım Ama Yakalanırsan Devlet Baba Kucağını Açıyo "Gel Oğlum" Diyor :)

Hoş geldiniz.
Motorunuz hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve bol keyifle binersiniz inşallah....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Üniversite öğrencisi olduğuna pek inanamadım...bu imla ortaokul düzeyinde...:)

İşin doğrusu ben rahat konuşurken imlaya dikakti, ilkokulda, eksik arayıp, bulup, insanlara onu afişe etmeyi ortaokulda, eleştiriyi reddedip kendini baskın çıkarmayı lisede bırakmıştım, demekki o zamanlar imlam olması gerekenden daha iyiymiş :) Doğru, filhakika imla hataları var, hakeza, bundan sonra çok daha dikkatli olacağım, imla konusunda :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar