BalkanRider Katılım 29 May 2016 Mesajlar 553 28 Ağu 2016 Konu Yazar #1 Bende Michelin kullanıyorum bugun bı arkadas aradı benı ve malum sıteden lastik buldugunu be mıchelın oldugunu soyledi 2.el alıcakmıs kendi motoruna bende emin olamadım sızce bu lastiklerde sıkıntı varmı bana sankı cok delık tesık varmıs gıbı gelıyo
Bende Michelin kullanıyorum bugun bı arkadas aradı benı ve malum sıteden lastik buldugunu be mıchelın oldugunu soyledi 2.el alıcakmıs kendi motoruna bende emin olamadım sızce bu lastiklerde sıkıntı varmı bana sankı cok delık tesık varmıs gıbı gelıyo
Mengu16 Katılım 13 Ara 2004 Mesajlar 13,918 28 Ağu 2016 #2 Yine bir malum site vakası en az 10 bin km yapmış o lastikler
BalkanRider Katılım 29 May 2016 Mesajlar 553 28 Ağu 2016 Konu Yazar #3 Mengu16' Alıntı: Yine bir malum site vakası en az 10 bin km yapmış o lastikler Genişletmek için tıkla ... bende anladım zaten ılan sahıbı cok temız 100 km kullanıldı fılan yazmıs arkadasta acemı zaten hehehhe bana attı dedım delık tesık lastık
Mengu16' Alıntı: Yine bir malum site vakası en az 10 bin km yapmış o lastikler Genişletmek için tıkla ... bende anladım zaten ılan sahıbı cok temız 100 km kullanıldı fılan yazmıs arkadasta acemı zaten hehehhe bana attı dedım delık tesık lastık