mezarlık ziyareti derken, karataşta olta atıyor bulduk kendimizi :))

selam arkadaşlar:)
malum arefe günü köyümüze baba kabrini ziyaret edelim dedik:cat:, oradan başka bir köye akraba ziyareti, oradanda yola çıkmışken karataş denize doğru devam edip oltaları denize salladık:).ayakkabıları çıkarıp suya girmenin zevki dehşet rahatlatıcı oldu, stres mtres kalmadı:)
hasılatımızda 1 levrek, 3 çupra, ye ye bitmez:mrgreen: .derken baktık şehir tarafından kara kara bulut dev yumağı deniz üzerine doğru geliyor, aceleyle toparlanıp yola çıktık.ancak bir köy geçebildikki yağmurun içine girdik:salut:
hemen sağda tenteli bir yer bulup motoru yanaştırdım, hanım ve çocuğu dolmuşa bindirip ben yağmura doğru saldım motoru:cat: ve adanaya girene kadar sanki su dolu havuza motorla girip çıkmış gibi cımcılık oldum.ve diyebilirimki kanıma kadar üşüdüm.eve girdiğim gibi sıcak duşa attım kendimi, su sıcakmı soğukmu yakıyormu hissetmiyordum bile:pr: . 1-2 saaat sonra ancak kendime gelebildim.
ama herşeye rağmen çok keyif aldığımız bir gün yaşadık.darısı bir dahakine olsun :)

DSC00001.jpg

DSC00002.jpg

DSC00004.jpg

DSC00005.jpg

DSC00006.jpg

DSC00007.jpg

DSC00008.jpg

DSC00010.jpg

DSC00013.jpg

DSC00014.jpg

DSC00015.jpg

DSC00017.jpg

DSC00018.jpg

DSC00020.jpg

DSC00021.jpg

DSC00022.jpg

DSC00024.jpg

DSC00026.jpg

DSC00027.jpg

DSC00028.jpg

DSC00029.jpg

DSC00031.jpg

DSC00032.jpg

DSC00033.jpg

DSC00034.jpg

DSC00035.jpg

DSC00036.jpg

DSC00037.jpg

DSC00039.jpg

DSC00040.jpg

DSC00042.jpg

DSC00043.jpg

DSC00044.jpg

DSC00045.jpg

DSC00046.jpg

DSC00048.jpg

DSC00049.jpg

DSC00050.jpg

DSC00052.jpg

DSC00053.jpg

oh negüzel aile boyu iyi bir gezi. İşte motosikletin en sevdiğim özelliği aklına ilk gelen yere gitmek :)
teşekkürler paylaşım için...

vay gürsel abi yagmura kötü yakalanmışsınız umarım hastalanmamışsındır. Bu arada ramazan bayramınıda kutlarım. Ailenle nice mutlu bayramlara inşallah. iş yerinde görüşmek dilegi ile ,tekerin düz bassın

Mersin İl Temsilcisi
yine tadında yaşadığın bir gün daha geçirmişsin. ben de tarsustaydım bugün, dağ taş siyaha büründü. sonrasında da yağmur...

bayramın kutlu olsun abi, yengeme selamlar :)

Moderatör
Tutmuşsun kaya balıklarını isparileri balık tuttum diye topic açıyosun :p Hayırlı bayramlar abi :)

helal olsun be gürsel bence harika bir gün olmuş eve tıkılmaktan iiyidirbayramında mübarek osun

oh negüzel aile boyu iyi bir gezi. İşte motosikletin en sevdiğim özelliği aklına ilk gelen yere gitmek :)
teşekkürler paylaşım için...

motosikletin ruhu özgürlük, kafanın estiği yöne gitmektir.yağmurda ıslanmak dahi müthiş keyifliydi:)
1 Motorla 3 kişi mi gittiniz :silent:

evet çakom:) açık söyleyim biz ezelden beri üç kişi biniyoruz:bounce: bir yere gideceksin, hadi biz motora binelim çocuğu dolmuşla göndeririz diyemezsin:mrgreen: araba dersen beni bozar, alacağım en son aracım:mrgreen: .motorumuz ve biz böyle çok mutluyuz, deyişmeyecekte:cat:
vay gürsel abi yagmura kötü yakalanmışsınız umarım hastalanmamışsındır. Bu arada ramazan bayramınıda kutlarım. Ailenle nice mutlu bayramlara inşallah. iş yerinde görüşmek dilegi ile ,tekerin düz bassın

yok bayramcığım hastalanmadım:cat: dileklerin için teşekkür ederim.bayramın kutlu olsun:rendeer:
yine tadında yaşadığın bir gün daha geçirmişsin. ben de tarsustaydım bugün, dağ taş siyaha büründü. sonrasında da yağmur...

bayramın kutlu olsun abi, yengeme selamlar :)

sağolasın sencerciğim:) çok keyifli bir gün yaşadık, darısı sana olsun :cat:
Balıklar duruyormu :queen:

duruyor zaferciğim:mrgreen:, mangaldamı seversin, yağdamı:cat:
aslında 4 gidiyorlardı, münikler büyüdü 3 kaldılar :p

ortadirek turizm işte :wiinkk:

evet doğru cevap sencer.ancak bir araç alabiliriz, oda tabiki deyişmez A şıkkı: motosiklet:cat:
Tutmuşsun kaya balıklarını isparileri balık tuttum diye topic açıyosun :p Hayırlı bayramlar abi :)

bırak sende:mrgreen: sen balıktan anlamıyorsun belli oldu:p onların 3 ü çupra, 1 i levrek.
helal olsun be gürsel bence harika bir gün olmuş eve tıkılmaktan iiyidirbayramında mübarek osun

sağolasın mustafa:) harika bir gün oldu, yağmuru, balığı, denizi, köyü, günü ailece geçirmek hepsi çok güzeldi:cat: .sizlerinde bayramı mübarek olsun :rendeer:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abim yapmayın gözünüzü seveyim, çoluk çocuğunuzu düşünmüyor musunuz? bir motora 3 kişi, üstelik dünyalar güzeli çocuğunuzu riske atıyorsunuz. Allah korusun hiç olmaz umarım ama, kaza bu, kimin başına ne zaman gelir bilinmez...

Allah ailenizle hayırlı, mutlu uzun ömürler versin inşallah... iyi bayramlar...

Usta yenge ve yeğenime emri vaki yapıp görtürmüyon dimi istemedikleri yere...senin hatırına orada gibiler...:p

çok güzel...

yanlız fotoğraftaki gibimi motor sürdünüz?
kasktan başka koruma yoktu sanırım... aman abi diyorum...
yanlız yağmurun tadı başkadır :)

çok güzel...

yanlız fotoğraftaki gibimi motor sürdünüz?
kasktan başka koruma yoktu sanırım... aman abi diyorum...
yanlız yağmurun tadı başkadır :)

evet sadece kask kullandım:salut: hadi giderken hava sıcaktı, ama yağmurdan sonra çok pişman oldum diğer malzemeleri almadığıma:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 AM ----------

DSC00054.jpg

DSC00055.jpg

DSC00056.jpg

DSC00057.jpg

ıslanmış resmim varmış unutmuşum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar