mersin-taşucu plansız ama eğlenceli bir gezi

hafta sonu cumartesi günü cebimizde 5 ytl para olmasına rağmen finallerin bitmesi şerefine kızkalesine gidelim dedik ama motorcu ruhlarımız bizi taşucuna kadar götürdü.

5 milyonun 3 milyonuna aldığımız peynir ekmek ve domatesden oluşan ve gün boyu devam eden menümüz

susanoğlu- mersinin geniş uzun ve temiz plajlarından sadece bir tanesi

atalarımızın binyıllar önce söylediği sözler-hatırlamakta fayda var

silifke kalesinden silifkenin görüntüsü- görmeyeli oldukça büyümüş

silifke kalesinin içi

silifke kalesi-sadece dış duvarları sağlam duruyor

taşucu-liman

silifke kalesi

taşucu masmavi deniz

9-10 yaşlarındayken dikildiğimiz iskele

astım mağarası

astım mağarası

silifke kalesi

benim keeway

kız kalesi

aklıma sekada otururken duş aldığımız yer geliyor(beleş tabi) o kadar yerde denize girdik her yerde paralı duş almak para da olmayınca.:cherry::cherry:

cepteki para mühim değil yterki depo dolu olsun:)

tekerine sağlık:rendeer:

Bilinen öğrenci motorcu halleri; cebindeki paranın genellikle hepsini benzine verirsin.Ama değer de.Hem para hakikaten mühim olmuyor önemli olan motosiklet aşkı.Paylaşım için teşekkürler.Kazasız, sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

çok güzel gezi olmuş ancak şöyle bir şey varki TARİHİMİZE HİÇ SAHİP ÇIKMIYORUZ :pr::pr::pr:

Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş.emeğine sağlık arkadaşım.sevgilerimle.

kıbrıs'a el sallasaydınız :) motorun da güzelmiş. fotoğraflar için de ayrıca teşekkürler. :)

digi_boy26 kısmetse temmuzda kıbrısa anamurdan el sallicaz orası daha yakın kıbrısa biliyorsun:cherry::cherry:
bu arada resimleri yükelemek için göbeem çatladı bilgisayarda virüs var tam 3. denememde halledebildim aslında daha çok resim vardı ama bilgi,sayar onları da yükleyene kadar hata veriyor.

güzel gezi olmuş bayadır gitmiyordum mersine gitmiş gibi oldum teşekkürler paylaşım için :cat:

Güzel gezi, paylaşım için sağol.Canım memleketim daha bir hafta önce ordaydım...

off yaa manzaralar dehset yarın benımde bıtıo fınaller ama serefıne gezı yapacagım motorum altımda deıl :pr: 15-20 gune elımde olur sanıyorum...

Güzel gezi olmuş, nacizene bir önerim var. Mersin MT ve Adana MT gurubundaki değerli arkadaşlarım, gezilerinizi mümkün olduğunca takip ediyorum ancak yanılıyorsam lütfen düzeltin, Silifke'den sonra Mut istikametine doğru yolculuğunuza rastlayamadım. Sizin memleketinizi size anlatmaya elbette gerek yok ama, özellikle Silifke Kargıcak arası çok güzel, hatta mükemmel. Ben sık sık gidiyorum, virajlar, mis gibi çam kokusu, ağaçlar, göksu köprüsü, kargıcaktaki fırında yaptıracağınız peynir böreği, sıcacık çay vs. vs. tavsiye ediyorum... Hepinizin farı ve yolu açık olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar