merhabalar

butun motosiklet severlere selamlar..bursa lıyım.hatay da makine muhendisliği okuyorum.aynı zamanda ir firmada ıso 9001:2000 danışmanlığı yapıyorum..öğrencilik hayatım boyunca ya ir busbus ım olsun istedim yada yakın şehirleri gezmek için bir motosikletim..biriktirebildiğim 3000ytl ile okul bitmeden ikisinden birini yapmalıyım dedim.ve 3000ytl civraında alabileceğim motosikletleri motosiklet.net de biraz araştırdım ve keeway superlight almaya karar verdim.önümüzdeki hafta bir keeway im olacak inşallah.tek beğenmediğim yanı ise koltuk kısmı yada selesi.mopetlerin selesi gibi sanki..ama bana kalıcak olan 400 ytl ile de cc bar yaptırmayı düşünüyorum ve eğer uyarsa vbir mondial koltuğu koymayı düşünüyorum..
tekrar herkese selamlarımı sunuyorum.

selam arkadaşım hoşgeldin ben de selçuk üni. inşaat müh. deyim. mühendis adayları artıyor :)

arkadaşlar tum cevap yazanlara buradan hoşbulduk diyorum.allah hepimize kazasız belasız yolculuklar nasip etsin..

dostum hoşgeldin ıso 9001 falan demişsin kaliteden anlıyon yani eee belli
oluyo doğru yerdesin :cherry:

izmir/karşıyaka dan selamlar, hoş geldin.
saygı ve sevgiyle kal.

hepinizi tekrar selamlıyorum.sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum..forumlarda ve yollarda buluşmak dileğyle..

:rendeer: Arkadaşım hoşgeldin alacağın motorun hayırlı olsun :rendeer:
ama bu arada 200ytl pilaka ruhsat sigorta masrafını unutma birde nerden baksan 500 ytl korumalar için harcayacaksın
bunları hatırlatıyorum çünki bende motor alırken bu maliyetleri araştırmamıştım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailemize hoşgeldin kardeşim.dostdark arkadaşımın da dediği gibi;korumaları es geçme.Sissy bar yerine kask,eldiven,korumalı mont,dizlik,bellik...gibi korunlarını tamamla.Emin ol,sonra pişman olmayacaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar