merhabalar

hepinize çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tanışır ve gezilerde görüşürüz madem razısınız tın tın yakalarım sizi artık :mrgreen:

trafikte motor kullanan bayan gördüğümde inanılmaz mutlu oluyorum bize her şey olduğu gibi motor kullanmakta çok yakışıyor :queen:

eşi yada kız arkadaşı tarafından motor konusunda desteklenmeyen arkadaşlarıma gerçekten üzülüyorum.biz bu konuda şanslıyız çünkü ikimizde motor üstünde olmaktan büyük keyif alıyoruz haftanın beş günü işe yağmur çamur demeden gidiyoruz. haftasonunu iple çekiyoruz hiç bir şey yapmasak bir sahil turu atıp rüzgarı, denizin kokusunu içimize çekiyoruz.belki de eşim için bunun en kötü yanı artık benim onun artçısı olarak kalmamın bana yetmemesi.artık güç bende olsun dediğimde en büyük destekçim o oldu şimdi gene o önde ben arkada ama istediğimde onu sollamakta benim elimde...

Motosikleti
Dl650vstorm
hoşgeldin derinnce.motorcu aile ne güzel,
enişteyide bekleriz foruma::tutkuy::

hoşgeldiniz:rendeer:
burda çok iyi bir yol yoldaşı bulacağınızdan şüpheniz olmasın:)

Selamlar,,
adım burcu.
istanbuldayım evliyim 5 yaşında bir kızım var.
ilk motorumu 1 ay önce aldım mondial 125kv. turuncu ejder diyorum ben ona :p
ailecek motor tutkunuyuz ama etrafımda scoter kullanan bayan yok arkadaşlarımda hep yüksek cc li motorlar var anlicanız kendiime göre bir yoldaş henüz bulamadım şimdilik eşim eşlik ediyor ama nereye kadar dimi :cat:

hayırlı ugurlu olsun hoş geldin turunju ejder :) bu arada bende yeni vitesliye geçtim. senden bir farkım yok sayılır şimdilik ama olsun ben sana yol arkadaşı olurum:) üzülme sen...

sen ve turuncu ejderin hoşgelmişsiniz burcu :) merak etme motosikletin markası boyları türü bize arkadaş kriteri değil yerin burası :cat:

herkese teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :mrgreen:

hayırlı ugurlu olsun hoş geldin turunju ejder :) bu arada bende yeni vitesliye geçtim. senden bir farkım yok sayılır şimdilik ama olsun ben sana yol arkadaşı olurum:) üzülme sen...

yakın yerdeyiz bu arada ben de ataşehirdeyim :rendeer:

Son düzenleme:
izmir de olsan bende sana dilaverimle eşlik edebilirdim.( scoterım yanlış anlama :cherry: ) Gene ederim de gidiş geliş zor olur ama burdan.. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar