Merhabalar

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Aramıza hoşgeldin Akın. Senin yaşadığın sorunları emin ol burdaki birçok arkadaşta yaşamıştır zamanında, ben dahil :) En kısa zamanda istediğin motora kavuşursun inşallah.

Motosiklet sevdası çoğumuz için engellerle mücadele ederek başlamıştır Akın kardeşim:mrgreen:
amaa... azim,inat ve en önemlisi sağduyu ile hassasiyet mutlaka galip geliyor:wiinkk:
umarım güzel dostluklar kurar ve kalıcı olursun:cat:

dipnot: Askerliğimi Harput Kalesi eteklerinde yaptım...Elazığ küçük ama güzel bir ilimiz:rendeer:

Son düzenleme:
Merhaba Akın Kardeşim. Umarım Aradığın Herşeyi Burada Bulabilirsin. Kalıcı Olman Dileğiyle:cat:

Hoşgeldinnnn
Kolejde öğretmen misin ??? Nasıl memnun msuun yoruyolar mı? vs,..

yok daha ögretmenlige var su anda bilgi işlemdeyim okulun web sitesini felan güncelliyorum bu tür pc teknik servis yane :D

yardımcı olabilecegim konu varsa pc tarafından yardım edebilirim

Motosiklet sevdası çoğumuz için engellerle mücadele ederek başlamıştır Akın kardeşim:mrgreen:
amaa... azim,inat ve en önemlisi sağduyu ile hassasiyet mutlaka galip geliyor:wiinkk:
umarım güzel dostluklar kurar ve kalıcı olursun:cat:

dipnot: Askerliğimi Harput Kalesi eteklerinde yaptım...Elazığ küçük ama güzel bir ilimiz:rendeer:

elazıga beklerim gene bu sefer asker degilde gezmek için misafirim olursun elazığ artık büyüdü küçüklügü yavaş yavaş kaybediyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar