merhabalar

merhabalar ben ıstanbul avcılardan eren su anda sahıp oldugum bır motor yok fakat almayı dusunuyorum senelerden berı otomobıllerle ılgılenıyordum ama motor zevkını bır kere tatdım vede buyuk zevk aldım burada acemı olmamdan dolayı sızın tecrubelerınızden yararlanarak bu ıse saglam adımlarla baslamak ıcın katıldım sımdıden yardımlarınız vede katkılarınız ıcın cok tesekkur ederım

SeLam,aramıza hoş geLdin.Evet dedigin gbi motor ayrı bi zevk.Ögretilirse arabayı egitimli bir maymun bile sürebilir o yüzden egilimini bu yöne kaydırmakla iyi etmişsin :thumleft: Her konuda yardıma açıgız...

saolasın artık su motor olayı bende bı tutku halıne geldı hadı hayırlısı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erencagatay, aramıza hoş geldin al bunlar sana nah :rendeer: :rendeer: :p

buarada motosiklet : yeni sattım demişsin ne sattın ? :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin adamım

hoş geldin ben de yeni katıldım ama senden rütbeli sayılırm :) tekrardan hoşgeldin umarım herşey yolunda gider güzel bi motor bulursun :rendeer: :rendeer: :thumleft:

saol takıl bana umarım dedıgın gıbı olur butun arkadaslara cok tessekkur ederım

ruzgar delısı sattıgım dedıgım motoru amcamın ogluna vermıstım gercı bana gerı verdı yurt dısına gıtme sebebıyle motor gercı motor sayılmaz bısıklet gıbı bı sey castıno qm50 zaten satıllık bolumunde ılanı var :)

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
hoşgeldin,
motor çok büyük bi keyif ama motoru almadan önce mutlaka güvenlik ekipmanlarını al ve onlarsız motor kullanma tavsiyesinde bulunabilirim... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar