Merhabalar

Arkadaşlar hepinize merhaba uzun süredir yanıp tutuşan motor merakımı kız kardeşimin 250cc lik suziki intr. almasından sonra gidermeye karar verdim ve İzmitte kapanmak üzere olan bir bayiden elinde kalan kanuni seyhan 250cc 3500ytl ye aldım.(0 km)
Yavaştan derslere başladım villaperadan cengiz hoca( ders alıyorum)ve honda sürücü kursunu düşünüyorum.
Tam korumalı wintex marka mont eldiven sırt koruma ve nolan tam korumalı kask aldım. (motor yarı parasını tutu hepsi:) )
Artık özlemini duyduğum bu hobiyede başladım. Seneye daha iyi birşey alıcaz artık.
Hepinize kazasız günler dilerim.

andackaracan' Alıntı:
Tam korumalı wintex marka mont eldiven sırt koruma ve nolan tam korumalı kask aldım.
Tebrikler tebrikler :cat: :cat: :cat:
Korumaları ve kaskı asla ihmal etmeyelim.
Onlara vereceğimiz parayı hayatımızı korumak için veriyoruz,aklımızdan çıkarmamak lazım.
Aramıza hoşgeldin andakaracan.
:bestmt:

G

Guest

hoşgeldin andac..
formda seyhan 250cc yi merak eden cok var(ben dahil)
motor secimi baslıgına ilerde bi yazı gönderirsen seyhan 250cc hakkında(artılar-eksiler) memnun oluruz

Bu arada hayırlı olsun..Bence cok şık bir motor ve sıfır 3.5 milyar cok kelepir..kazasız sürüsler

Hoşgeldin andackaracan,hayırlı olsun keyifli sürüşler,CemalKabil kardeşimede aynen katılıyorum :rendeer:

Evet motor hakkında ilk izlenimlerim. Servisten çıkarken yanan farlardan biri yolda yanmaz oldu. Koltuk kılıflarını açarken koltuk derisini kesmişler (falçata ile)
Motorun kabloları eksozt borusuna deyip yandı acil duman ve müdehelle sonucu kablolar daha fazla hasar almaktan kurtuldu tecrübe 1 motorda sallanan ne varsa bir yere yapıştırmak gerekiyor. Haa problem sizde ise ona çare yok. Onun dışında rodaj km si nedir bilmiyorum 1000km de servis diyor rodajta sanırım 1000km olabilir. Ondan sonra güvenli bir ortamda bakıcam motora.
Tecrübe 2 eğer 2 kişi motora oturursanız arka fren teli kasıp sıkılı kalıyor motor el freninde gibi gidiyor yada gitmiyor debriyaj komple bırakılmış halde bile.. :)
Adam sayısına göre ayar yapmak gerekiyor.

hoşgeldin andackaracan,
eğitimi iyi düşünmüşsün.. ben 1 sene kendi kendime ve okuyarak tecrübe ettim ve şanslıydım ama eğitim şart tabii :cat:

andackaracan' Alıntı:
(motor yarı parasını tutu hepsi:)

Düştüğün zaman anlayacaksın aslında o kadar fazla para vermediğini.
Bilinçli sürücü olman güzel.Buluşmalara bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar