merhabalar heyecan verici bişey bu ( taze sürücü ) :)

Motosikleti
CBR650R , Activa125, Sh125
S.a Arkadaşlar ismim ibrahim istanbul G.o.paşadayım herzaman bir motorum olsun istedim ve artık ertelemedim hayırlısı olsun ... CBF 150 ile başladım engin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak üzere burdayım tanışmak kaynaşmak dileği ile saygılar sevgiler...

Moderatör
Sayın guvvetmira saydıklarınızı yaşadım ama entrika ile henüz karşılaşmadım acaba motorumda bir sorunmu var. Saygılar..

Sente ayarinda bi problem var sanirim, entrikasizlik genelde sente ayarindan yapar.
Konu sahibi hosgeldin bu arada :)

tulpar aramıza hoşgeldin.motorunu iyi günlerde kullan.(mesela yağışlı havalarda kullanma:)
A2 EHLİYET VAR MI BAKİİM.?:)

tulpar aramıza hoşgeldin.motorunu iyi günlerde kullan.(mesela yağışlı havalarda kullanma:)
A2 EHLİYET VAR MI BAKİİM.?:)

Güzel soru, öt bakalım tulpar; ehliyet var mı ehliyet :) Biz kasksız ve ehliyetsiz motor sürenlere pek sıcak bakmayız burada...:wiinkk:

krd

S.a Arkadaşlar ismim ibrahim istanbul G.o.paşadayım herzaman bir motorum olsun istedim ve artık ertelemedim hayırlısı olsun ... CBF 150 ile başladım engin bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak üzere burdayım tanışmak kaynaşmak dileği ile saygılar sevgiler...

Tulpar hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...çok klişe olacak ama korumasız (kask-dizlik-mont-eldiven) motorunu kullanma ve trafikte derviş gibi sabırlı ol diğer araç sürücülerine karşı. Malum ülkemiz genel görgü saygı ve ahlak bakımından henüz 4.dünya ülkesi seviyesinde.

aramıza hoş geldın ama sana söyliyeyım g.osmanpaşada pek dolaşma benım mekanımdır alırım motorunu :p

hoşgeldin MT ailesine.

Dikkat et Bağımlılık yapar :)

Arkadaslarımızın dediği gibi bende yinelemek istiyorum

Kask'sız korumasız Binme motora.

Zaten kaskın icinde aldıgın heyecanla Kasksız alabileceğin heyecan bir degıLdir. :) o yüzden herzaman kaskını Tak.

Ehliyetın yoksa Hemen yazıl Sınava az bi Süre kaldı.

Tahmınen 500 lirayı buluyor. Aksatmamanı tavsiye ederim. Motoru Ehliyet kullanmıyor fakat hukuki acıdan haklıyken bile haksız duruma duşmemek icin Ehliyetin Şart oldugunuda Hatırlatmak istiyorum...

Herşey Gönlunce olsun
Tekerin her daim düz bassın.

Motosikleti
CBR650R , Activa125, Sh125
aman Allahım bu ne güzel bir karşılama herkeze iyi dileklerinden ötürü teşekkürler..Hoşbulduk ehliyetim var korumalarımda. Dün motora binerken dizimi kuyruk korumasına çartptım canım çok acıdı bi ufakta dizim morardı artık dizlik korumasıda takıcam :) ...

Hayırlı olsun. Hoş geldin. Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler nasip eder inşaallah...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar