Merhaba

Ben Karadeniz Eregliden Mehmet Arkadaslar.

Bir Sorum Olacakti. Ben Asya 150T 19A Motor Aldim. Sadece Motor Kullanmayi Biliyorum Diger Hic Birseyinden Anlamiyorum Aldigim Gunden itibaren Neler Yapmam Gerekli Bilgilendirirseniz Sevinirim

Super Moderator
aramıza hoşgeldin,:rendeer:
motorun hayırlı olsun yağını suyunu tekerlek basınçlarını hep kontrol et servis km'lerini kaçırma ayrıca ehliyetin yoksa acil ehliyet al ve her zaman full korumaların olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim

Tesekkur Ederim. Birşey Soracagim Motora Benzin Atarken Yağ'da Koyuyormuyuz :) Hic Bilgim Yok Forumda Böyle Bilgilendirme Var ise Link verirmisiniz

Tesekkur Ederim. Birşey Soracagim Motora Benzin Atarken Yağ'da Koyuyormuyuz :) Hic Bilgim Yok Forumda Böyle Bilgilendirme Var ise Link verirmisiniz
Benzinlikteki pompacılar bilir sen yanaştır pompaya yeter. 4 zamanlı motorlara benzin içine yağ karıştırılmaz. Motorda yağlamayı yapan bir yağ haznesi ye pompası var.:cat:

öncelikle hayırlı olsun kardeşim arkadaşlerın da dediği gibi yakıt yağ su ve fren sistemi çok önemli benim gibi yap servise ver herşeyine baksın sonra kalanıyla kendin ilgilenirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar