Merhaba

Arkadaşlar, ben de motor işine heves sardım. Yaşım 48. Önümüzdeki hafta Honda Güvenli Sürüş 1 eğitimini almayı müteakip yıl sonuna doğru ehliyet alacağım. Motorumu da (CBF 150) sıfır olarak ne yazık ki kışın almak zorunda kalacağım. Sadece spor ve gezmek maksadıyla motoru düşünüyorum. Bu durumda kışın motor almak mantıklı olur mu? Acemiliğimi CBF 150 tamamlayıp hemen yüksek bir CC ye gecmek istiyorum. Görüşleriniz benim için değerlidir. Görüşmek üzere...

acemilik için cbf 150 iyidir fakat hemen yüksek cc olmaz ağır ağır 150 250 vs...vs...
şimdidende hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siteye hoşgeldiniz

hoş geldiniz sefa getirdiniz... hayırlısı ile alınca cbf i bizim gezilere falan takılın etkinliklerde bulunun sonrasında motor değiştirme konusundaki fikirleriniz şekillenir zaten daha motorda biraz da olsa tecrübe sahibi olmadan sadece tahmini şöyle düşünüyorum böyle düşünüyorum demeniz yanlış olur yani aceleci ve ezbere konuşmak gibi olur bilmem anlatabildim mi? zaten istanbuldasınız bu siteyi takip edin gezilerden haberdar olursunuz ve bize katılırsınız bu arada şuan bile gezilere katılabilirsiniz illa motorunuzun olması gerekmez motorcu kafası olması yeterlidir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar