merhaba

merhaba arkadaşlar
bi süredir forumunuzu takip ediyordum ve üye oldum artık
daha önceden fazla motor tecrübem yok motorum da yok
ama ilk önce ehliyetimi almakla yükümlü gördüm kendimi ve sınavlarını geçtim kısa süre sonra elime geçecek ehliyetim keşke diyorum zamanında B ehliyeti ile beraber alsaydım araba yerine kesinlikle motoru tercih ederdim şu vakte kadar :D
şimdi geldi sıra motor almaya kısmetse yakın zamanda da honda cbr 125 almayı planlıyorum :D

hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum :D

arkadaşlar açıkcası ben almak için honda cbr 125 düşünüyodum ama şimdi tam almaya niyetlenince kafam karıştı biraz..
aynı tarzda
derbi gpr 125
aprilia rs 125
hyosung gt250r gibi modeller kafamı çok karıştırdı. racing tarzda ve manuel ilk defa kullanıcam.
açıkcası sizin önerilerinizi çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden sağolun :D

Hoş geldiniz, dolaşın bakın hangi motor hoşunuza giderse onu alın. Mühim olan bir başlangıç yapmak.

arkadaşlar açıkcası ben almak için honda cbr 125 düşünüyodum ama şimdi tam almaya niyetlenince kafam karıştı biraz..
aynı tarzda
derbi gpr 125
aprilia rs 125
hyosung gt250r gibi modeller kafamı çok karıştırdı. racing tarzda ve manuel ilk defa kullanıcam.
açıkcası sizin önerilerinizi çok merak ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden sağolun :D

arkadaşlar bi de bunun için yardımcı olursanız çok sevinirim
boyum 182 kilo 80 sizce bi sorun yaratır mı motor boyutları?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar