Merhaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar...Ben Serdar...Düzceliyim ve burada bir okulda memurum...Her ne kadar büyütmeyi düşünüyorsamda (bir türlü kısmet olmadı) hala ilk göz ağrım olan Peugeot 103 Star'ımı tam 12 yıldır kullanıyorum...Hala bir amatör motorunu kullanıyor olsamda,15 yıllık bir motorcu olarak amatörlük seviyesini aştım elbet...Bir çok motora bindim denedim,kullandım ama bir türlü ilk göz ağrımı elden çıkarmaya gönlüm razı olmadı...Sanırım günün birinde büyük bir motor alsam bile ilk göz ağrımı elimde tutacak ve ara sıra binmeye devam edeceğim.
Tekrardan herkese merhaba...Umarım Hoşgelmişimdir...

@ARUZKOLIK aramıza hoşgeldin, umarım hayallerinin motoruna sahip olursun, gözağrınıda umarım elinden çıkarmazsın :)

aramıza hoşgeldiniz..12 sene bir motorsiklet ile her zaman birlikte olmak ve sonra ayrılmak gerçekten zor olur..ben 1.5 sene sonra satarken duygulandım sizi düşünemiyorum bile.umarım hayalinizde ki motorsiklete bir an önce kavuşursunuz :rendeer:

12 sene ohoo yol arkadaşın can yoldaşın olmuş artık o...ne mutlu sana...

aramıza hoş geldiniz...

ne mutlu size...

millet 12 sene evli kalamıyor,eşini bırakıyor....:queen:

umarım bende nice 12 seneleri görürüm... made ın CHİNA 'yla zor ama:p

tekrardan hoş geldiniz:rendeer:

12 sene mi :) ben 12 ay sabredemiorum helal olsun walla!

aramıza hoşgeldin!

::tutkuy:: kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:rendeer:

Hoşgeldin arkadaşım.Ben olsam,yeni motor alınca emektarı güzeeeel bir bakımdan geçirip evimin bir köşesine koyarım.Arada çalıştırıp herşeyin yolunda olduğunada bakarsın.En sonunda torunların,"Bu dedemin kullandığı makinaydı!" deyip ya kullanırlar yada fahiş fiyata antika diye satarlar:).

Hoşgeldiniz. Motosikletin bence büyüğü küçüğü, iyisi kötüsü yok. Motor motordur. Aramıza hoşgeldiniz. Bol bol yazmanızı bekleriz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Çok ilginç yorumlar gelmiş vallaaa

hoş geldin :rendeer: eee ne alıyoruz şimdi sana motor düşünmeye başlasan iyi olur zira bize takılırsan bu kaçınılmaz sona yakınsın demektir :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar