Merhaba

Ben Şafak

Büyükçekmecede oturuyorum. Uzun zaman taximde yanlız yaşadım, dolayısı ile motor daima istediğim bir araçtı. Fakat sahip olamamanın en büyük sebep maddiyattı tabiki.

Bu formu çok takip ettim ama bir motorum olmadığı için birşeyler yazamadım ama artık benimde bir motorum var.

Dün Ledow cxm 250a aldım ve plaka işlemleri için evrakları muameleciye teslim ettim. Sonra motoru bakıma alıp bütün vites ayna ve gerekli ayarlarını yaptırdım.

Daha iyisini almak isterdim fakat dediğim gibi maddii imkanlar insanın elini kolunu çok bağlıyor.

Asıl işim otomasyon fakat prof. olarak web site işleride yapmaktayım.

Hayat işte ne olacağımız belli değil.

Forumdaki olan veya yeni gelecek herkeze şimdiden selamlıyorum.

Herkese mutluluk ve sağlık dilerim.

Saygılarımla
Şafak HONCA

Hoşgeldin.... :rendeer: Kalıcı olman dileğiyle...

Soyadında bir harf farklı olsa çok güzel olurmuş :p

Ben Şafak

Büyükçekmecede oturuyorum. Uzun zaman taximde yanlız yaşadım, dolayısı ile motor daima istediğim bir araçtı. Fakat sahip olamamanın en büyük sebep maddiyattı tabiki.

Bu formu çok takip ettim ama bir motorum olmadığı için birşeyler yazamadım ama artık benimde bir motorum var.

Dün Ledow cxm 250a aldım ve plaka işlemleri için evrakları muameleciye teslim ettim. Sonra motoru bakıma alıp bütün vites ayna ve gerekli ayarlarını yaptırdım.

Daha iyisini almak isterdim fakat dediğim gibi maddii imkanlar insanın elini kolunu çok bağlıyor.

Saygılarımla
Şafak HONCA

Öncelikle hoşgeldin,mirhabaaaa
Yeni motorunla kazasız belasız yollar dilerim...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Sürüşler Dileğiyle

hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun kazasıs belasız sürüşler kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

aramıza hoş geldin .. yeni motorun la kazasız belasız sürüşler dilerim

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hoşgeldin Şafak. Motosikletin olmadan da yazabilirdin aslında ama neyse artık sağlık olsun. Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin şafak kardeşim,motorun hayırlı olsun kazasız ve keyifle kullan bu tutkuya gönül kaptıranın markası modeli menşei farketmiyor aşkın modeli markası olmaz

Hoşgaldin canım kardeşim, hayırlı uğurlu olsun motorun kazasız belasız sürüşler diliyorum, takdir her zaman Allahındır..

Merhaba Ben Alparslan.bende Daha Yeni Ybr Aldım.siteyi Tesadufen Buldum Ve çok Hoşuma Gıttı.bu Sıtenin Bana Iyi şeyler öğretecegine Inanıyorum.güzel şeyler Paylaşmak Dileğiyle.

Şafak kardeşim hoşgeldin......:rendeer:

Soyadına yakın :cherry: bir makina bulman dileğiyle paşam..:cat:

Ben Şafak

Saygılarımla
Şafak HONCA

Merhaba Şafak kerdeşim ve hoşgeldin MT ailesine.
Umarım motosikletinle uzun yıllar kazasız ve sorunsuz beraber olursun:cat:
Sormadan geçemeyeceğim ama kendine yakıştırdığına göre Kazurat'ın tıp dilinde ne anlama geldiğini biliyorsundur:bounce:
Bence değiştir şu nick'ini en kısa zamanda........

aramıza hoşgeldin o maddi imkansızlığı bilirim bende motor yerine yıllarca bisiklete bindim takma kafana herşey düzelir allahın izniyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar