LTF06 Katılım 20 Ara 2007 Mesajlar 1,010 6 Ocak 2008 #21 comez o da nedir ben comezim daha beaaaa senin ustan sayilirim....bundan sora usta dersen anlastik:queen:
comez o da nedir ben comezim daha beaaaa senin ustan sayilirim....bundan sora usta dersen anlastik:queen:
bladebj Katılım 30 Ara 2007 Mesajlar 99 6 Ocak 2008 #22 LTF06' Alıntı: comez o da nedir ben comezim daha beaaaa senin ustan sayilirim....bundan sora usta dersen anlastik:queen: Genişletmek için tıkla ... ustam paşam beyim ne istiyosan derim ne önemi var benden bir harf bile fazla biliyosan ustamsındır :rendeer:
LTF06' Alıntı: comez o da nedir ben comezim daha beaaaa senin ustan sayilirim....bundan sora usta dersen anlastik:queen: Genişletmek için tıkla ... ustam paşam beyim ne istiyosan derim ne önemi var benden bir harf bile fazla biliyosan ustamsındır :rendeer:
bladebj Katılım 30 Ara 2007 Mesajlar 99 6 Ocak 2008 #24 LTF06' Alıntı: ben 2.5 dil biliom ya sen Genişletmek için tıkla ... bende o kadar biliyorum 2.4 sayılır
LTF06' Alıntı: ben 2.5 dil biliom ya sen Genişletmek için tıkla ... bende o kadar biliyorum 2.4 sayılır