Merhaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaşlar. benim adım Ahmet. 14 yaşındayım 8. sınıfa gidiyorum babamın suzuki GSXR 1100'ü war. bende büyüyünce motorcu olmak istiyorum eğer bana yardım ederseniz çok sevininrim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Değişik bi tanışma topiği :mrgreen: Hoşgeldin :)

Umarım halay ettiklerine kavuşursun, babadan oğula geçer..:rendeer:

Moderatorlerden ricamdır, benimkiyle birlikte tüm başlığı silsinler.:mrgreen:

site'de yazılanları' bilgileri oku öğren !
msn boşver sen takip et bak çok şey öğrenirsin büyüyünce'de ehliyet alırsın kask'koruma'yıda taktınmı ohhh değme keyfine ok....

Yahu abartmayın daha küçük ne üzerine gidiyorsunuz çocuğun Ogün yakışmadı sana..

hoşgeldin ama acele yok öyle önce forumdaki hemen hemen herşeyi oku takıldığını sor ondan sonra şu an o motor sana çok ağır gelir bence,önce 125 çç ile başla temelin olsun:cat:

Ehliyet alana kadar küçük bir motorla motorla ilgili herşeyi öğren bence kapalı alanda... Hatta cross bir motorla başlaman , arazide hoplaman , zıplaman ilerisi için çok yararlı olacaktır... Benim tavsiyem küçük bir motorla motor hayatına başla :cat:

Yahu abartmayın daha küçük ne üzerine gidiyorsunuz çocuğun Ogün yakışmadı sana..
ne yakışmadı bana yazdıklarımı okurmusun sana yakışmadı bana yazdıkların çok üzüldüm ...benim çocuklara sevgimi bildiğiniz halde bana bunu yazdıysan!
bir daha geçtiğim yoldan geçme sevgili tuğba beni hayal kırıklığına uğrattınyolun açık olsun....

Son düzenleme:
Ogün cüm inan bu sitede kırmak istediğim en son insansın, önce büyü falan demen kızdırdı beni.. :) Zaten çocukta alayim bi motor gezeyim demiyor. Büyüyünce motorcu olmak istiyorum diyor :) Üzülme :) :rendeer:

Slm arkadaşlar. benim adım Ahmet. 14 yaşındayım 8. sınıfa gidiyorum babamın suzuki GSXR 1100'ü war. bende büyüyünce motorcu olmak istiyorum eğer bana yardım ederseniz çok sevininrim.

Lütfen MSN messenger adresleriniz warsa werirmisiniz.
Benimki [email protected]

hoşgeldin

siteyi derslerine çalışmadıgın zamanlarda takip et. 3-5 ay sonrada ufak cross motosikletler oluyor onlardan al ve toprak zeminde alıştırma yap. sitede ögrendigin bilgilerle motosiklet kullanman kombine olunca eminim iyi bir sürücü olursun.

kask,mont,dizlik,çizme gibi korumlarını takmayıda ihmal etme. toprak zeminde kullanacagından bol bol düşeceksin . korumasız asla motora binme!

bu arada sakın o cross'la trafige çıkma ehliyeti alana kadar trafik yok!::yanliss:::yanliss:::stretche::hakem1::

:p:mrgreen:

Son düzenleme:
bende evlat büyütüyorum küçükdesperadost sitemiz üyelerin'den tabiki büyüyecekler bilinçlenecekler öyle motosiklet'ci olacaklar yazdıklarımı gözlemlemeden yazmışsıni
.kendi adıma üzülmedim senin adına üzüldüm demekki beni tanımamış anlamamışsın canın sağolsun ben aynı zaman'da istanbul küçükler ligi basketbol takımlarından marmara koleji basketbol takımı 1993 1994 doğumlu çocuklaın antranörlüğünü yapıyorum böyle hassas bi konuda bana yakışmamış yazman beni çok yıprattı ki bu beni tanıyan bir insan değer vardiğim bir insan'dı olsun bakalım canın sağolsun....

Hoslgedın kucuk dostum oncelıkkle bu hevesının tutkunun hıc kaybolmamasını dılıyorum.

Yukarda abla ve abılerının dedıklerıne harfıyen uy ve dedıklerı gıbı yap :)

Cross motor dedıklerı sanırsam su poket bıke sınfı oluyor herahalde ama gucu sımdılık sana gayet yetecektır.

bende evlat büyütüyorum küçükdesperadost sitemiz üyelerin'den tabiki büyüyecekler bilinçlenecekler öyle motosiklet'ci olacaklar yazdıklarımı gözlemlemeden yazmışsıni
.kendi adıma üzülmedim senin adına üzüldüm demekki beni tanımamış anlamamışsın canın sağolsun ben aynı zaman'da istanbul küçükler ligi basketbol takımlarından marmara koleji basketbol takımı 1993 1994 doğumlu çocuklaın antranörlüğünü yapıyorum böyle hassas bi konuda bana yakışmamış yazman beni çok yıprattı ki bu beni tanıyan bir insan değer vardiğim bir insan'dı olsun bakalım canın sağolsun....

Ogün yapma yaaa, neden msn in kapalı senin :salut::salut: Yanlış anlaşılma oldu lütfen ya :salut::salut:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar