Merhaba

Arkadaşlar Merhaba Aranıza yeni katıldım agustosda a2 ehliyeti alırsam bir sctoor almayı düşünüyorum ehliyet almadan sctoor almayı düşünmüyorum biraz garantici kişiyimdir yakın zamanda fikirlerini almak için rahatsız edecegim hepinize esenlikler dilerim

Hoşbulduk arkadaslar bakalim 2.500 3000 limitle kismetse bişeler bakacaz ilk göz agrim bws 100 lük idi ama Ozamanlar zevk amaçli askere gidene kadar sürmüştüm şimdi işe gidip gelmek amaçli almayi düşünüyorum günde 40 km gidiş dönüş üm var ..belki inanmicaksinoz ama bws de bile 60 i geçmedim hiz meraklisi degilim aksine yavaş giderken daha zevk aliyorum belki biraz ters gelcek size ama : ) ortalama 50 60 km hiz kafi bana.

hoş geldin Bws 2 zamanlı değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum ?? eğer 2 zamanlıysa biraz fazla yakar 40 km az bir mesafe değil hızada merakın yoksa git gel için kullanıcaksan Cup daha iyi olur bence az yakar en azından .

Evet fazla yakiyordu ama cup tarzida hic.hosuma gitmiyor :( İş yeri bana 180 tl yol parasi veriyor aylik ona gore hesablamalar yapacağim artik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------

Hosbulduk bu arada arkadasim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar