Merhaba

Merhaba;

Dün 250 Km lik bir yolda artçı oldum. Extrem sporlara merak neticesinde bunu da yapabilirmiyim diye düşünmekteyim. Ancak şöyle bir sorun var ki... Boyum Madonna yada Sezen Aksu kadar :) Bu boydaki insanların motor kullanması uygun değil diye duydum. Bu konuda donanımlı ve fikir sahibi birilerinden görüşler almam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi formlar...

Extrem sporlarda kullanamazsın ama bakkala giderken küçük bir scooter kullanabilirsin.. önemli olan ayaklarının, parmak uclarınla bile olsa yere değebileceği bir motor kullanman..

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldiniz.. ::sm_smile

Aslında boy konusu motosiklete binmenizde engel değil, yanlızca motosiklet tarzınızı seçmenizde engel.. Misal vermek gerekirse genel olarak enduro motosikletler yüksek seleye sahip araçlardır genellikle. Ama chopper makineler de aksine alçak seleli motosikletler olurlar. Ayrıca, sele yükseklikleri de birçok motorda ayarlanabilmektedir, bu da göz önünde bulundurulabilir. :cat:

Amacım bakkala giderken değil, şehir içinde de kullanmak. Forma yazmadan önce konuştuğum bir kaç kişi, olayın dediğiniz gibi parmak uçlarının değmesini söyledi. Ama gözlemlediğim gerçekler var. TR de tüm erkeklerin boyu 1.80 cm üstü değil... Hal böyle olunca hepsinin ayaklarıda yere basmıyor değil mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

ayaklar illaki yere basıyordur dostum.. Tabanlarıyla basmıyorlardır ayrı.. Şehir içinde kullanmak için sele yüksekliği az olan bir 250 cc naked yada 150 cc lik bir commuter işini hayliyle görecektir.. Ve öyle tahmin ediyorum ki bu motorlarda sele yüksekliği sorun olmayacaktır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar