merhaba tanışalımmı?

arkadaşlar aslında hepinizle tanişmak isterim ama ben şu nickname değiştirecemde bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim :cat:

bazılarınızla taniştım ama daha fazla daha fazla kişiyle tanışmak isterim... :cat: :queen: :queen: :queen: :queen: :thumleft: :thumright:

camur hoşgeldin,nickinde bişey yok ama prometheus hocam bu sitenin adminidir her türlü yardım eder sana arkadaşım.

biliyorum prometheus`u camur biraz garip kaçtı bence onun yerine başka birşey bulsak adminim nedersin? :rendeer: motor çok teşekkür ederim ilgin için :rendeer:

Admin değilim ben yaa :) Bekçisiyim sitenin, sol bekte oynuyom :p

camur, seçimi bana bırakma görüldüğü gibi geyiğim, o yüzden benim seçtiğim nickler işe yaramaz. :cherry:

valla kardeşler enduro değilde geçiş motoru olmak üzere bir gs500 aldım daha sonra büyütücem ama racing ollur heralde ayırlısı olsun nediyim.... :queen: :thumleft:

camur hoş geldin, napcan nick mick fani şeyler bunlar, bence de gayet güzel :rendeer:

:rendeer: :joker: ÇAMUR KOÇUM MOTORU SATARSAN HABERIM OLSUN

OK!!! :bounce:

vala promeheus bulduğun nickler gerçekten hoşuma gitti.metallord ne oldu motoruma talipmisin yoksa :bounce: ben motorumu çok seviyorum ama tabiki zamanı geldimi onunla ayrılacağız tabiki :salut:

Merhaba camur aramıza hoşgeldin. Aslında nick in gayet iyi yinede sen bilirsin.
istanbulun hangi semtindensin. Artık nerdeyse yaz geldi yakında sıkı bir toplantı veya gezi düzenlenebilir. Bütün arkadaşlarla tanışmak isterim.

askan, bana mesaj atsana gezi için 0536 824 77 68 :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar