Merhaba Motosiklet.Net : )

Merhabalar,

Bu keyifli ortami saglayan herkese tesekkur ederim oncelikle. Ben motosiklet kullanmaya yeni baslayacagim ve gonlumden gecen motor yamaha dragstar 650.

Ancak bilincideyim ki yeni baslamak icin uygun bir motor degil. Sizlerden bu konuda oneri destek ve yardim bekliyorum.

Sizce bir dragstar 650 alip baslamak yerine ne yapmaliyim?

Tesekkur ederim.

Öncelikle hoşgeldin.. kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim.. yeni başlayanlara öneriler diye topic olması lazım onları bi oku...

hoşgeldin aramıza.... Daha 10 dakika önce bi başka topic'te arkadas 150 cc den 650 ye gecmenin ne kadar zor oldugundan bahsetmişti ve bu arkadaş sürekli motorsiklet kullanan biri.Bence 650 büyük gelir kanısındayım yinede tercih sizin.

hosgeldin
dragstar bence guzel secim ama simdilik değil yani 250cc bi cruiserla baslasan daha mantıklı gibi

hoşgeldin hoşgeldin küçük cc le başlamaya calış sonra büyültürsün...

Merhaba tekrar,

Hoşbulduk, çok teşekkür ederim. Yeni başlayanlar ile ilgili konuları birazdan okuyacağım, yönlendirme çok makbule geçti : )

Önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Büyük ihtimalle 250cc bir cruiser ile başlayacağım.

gecen hafta arkadaşa almaya gittik drakstar 650 daha önceden çok karışık motor geçmişi oldugu için hız yapmıyan bişi almak istedi yani başlangıç motoru olabilir 650 lik ama sonucta cruser bu hız motoru degil kalıbın iyiyse sorun yok ama ben sevmedim motorda çok vibrasyon var zarıl zarıl dişlerim birbirine vuruyo daha önceden 1100lük drakstarı vardı onda böle bişi yoktu almadan önce al kullan tart hayırlısı olsun

hondanın motosiklet eğitim merkezi gibi bir yerde eğitim alırsanız bence o motoru çok rahat sürersiniz ancak EĞİTİM ŞART

sevdiğin tarz cruizer se ilk önce düşük cc li bir cruiser tercih et motosiklet kullanmaya 650 cc yle başlamak çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir karar senin:cat:

dragstar 650 bence baslangic motoru olabilir zaten cok guclu bir makine degil.kendimde1100 lugu oldugu icin biliyorum.sadece 1 yada 2 hafta zorluk cekersin

kalıplı biriyseniz azda yetenek varsa D.S. 650 ile başlayabilirsiniz.Biraz torklu bir makine kalkışları hafif sakin yaparsınız 2-3 hafta makineye hakim olma sürecin olacak.Eğer maddi durumun motor alıp satmaya müsaitse 250cc başlayın(yani motor satışından kar edilmez genelde düşüğe gider)Yok ben uğraşamam, tekrar bütçe ayır eski motora müşteri bul falan dersen.Dikkatli dikkatli kullanmak şartıyla 650cc ile başla derim. SS makine gibi risk olmaz ama genede risk var.

ilk motor hırpalanmaya müsait olmalı ve çok güçlü olmamalı kanaatindeyim.
hoşgeldiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar