Merhaba Motorsiklet Almak istiyorum..

Selamlar
33 yasındayım evliyim arabam var fakat son günlerde bir motor merakı sardı beni

Daha önce ufak motorsiklet kullanmıştım bir kac kere :) onun dısında tecrübem yok...

GV250 Veya GT 250R Arasında kararsız kaldım gerci farklı tarzda motorlar ama bir türlü karar veremedim bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum...

Saygılar

Motosikleti
cb 125 f
öncelikle hoşgeldin. :cat:
seçtiğin motorların farklı tarzlarda olduğunu zaten kendin söylüyorsun, bu konuda bizim sana ne gibi bi yardımımız dokunabilir. sen hangi tarzı sevdiğine kendin karar vereceksin, biz ondan sonra sana marka olarak tavsiyede bulunacağız. gt 250 hakkında net te birazaraştırma yaparsan mekanik sorunları hakkında bilgi alabilirsin. gv 250 hakkında benimde pek bi bilgim yok.

hoş geldın kalıcı ve katılımcı olman dılegıyle
tecrube olmadan olmaz ogrenırsın fakat a2 olmadan hıc olmaz ehlıyetın yoksa dırek kursa gerısı kolay

Hangisinin kullanımı daha Rahattır veya baska bir marka veya model öneriniz varsa oda olabilir bütçe 5 - 6 bin civarı

Motosikleti
cb 125 f
o paradan a2 ehliyet + koruma kıyafetleri ni düş. 4,000 küsür kalır tahminen. cruiser tarz motorlar başlangıç için pek tavsiye edilmezsede sana tarz olarak daha uygun olabilir (yaş kemale doğru yola çıkmış, ev bark sorumluluk. sakin kullanım yakışır sana.) ikinci el cruiser bi motorla başlayabilirsin. yada ikinci el fazla para harcamayacağın, tecrübe kazanıp sonrasında tarzına kendin karar vereceğin bi commuter motor alabilirsin. honda cbf 150 yamaha ybr 125 gibi. ilk motora fazla para bağlamamanı ayrıca öneririm.

Arkadasinlarin dedigi gibi, bence Hyosung diyor iseniz, size yakisacak motor GV 250 olacaktir.

Aileniz var, mesuliyetiniz var, bu noktadan sonra bir sport makine macerasina gerek yok. Dersiniz, ben kendime hakim olurum, sakin kullanirim vs, yok oyle bir olay. O motorlarin ustunde herkes (ne kadar sakin olursaniz olun, insanlik bu) limitleri zorlar. Zaten sakin kullanmak icin de sport makine alinmaz.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence siz ikinci el bi tane Suzuki GS 500 alın...Her yönüyle güzel bir makine..Kullanımı çok kolay ve rahat...

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Abi sana önerim sıfır bir çinli cruiser al.Keeway Land Cruiser,Regal Raptor dd250e-9,Bisan Roadstar olabilir.

Günlerdir forumu arastıryorum oku oku bitmiyor gerçekten harika bir forum :)

Gelelim saadete...

cruiser secenğini eledim hem yorucu olur hemde ilk motor için uygun değil kanısındayım

Bir ara maxi scooter lara yöneleyim dedim onlardada piaggio Beverly 250
Veya Burgman ilgimi cekti onlarında fiyatları yüksek geldi

Ve sonunda RacerS200 ile Cbf konularını heyecanla okuduktan sonra RacerS200 de karar kıldım...Temiz bir 2. el bulabilirsem alıcam yoksa sıfırına yönelicem.. :)

6_b.jpg

Hayırlısı olsun gv 250 ,gt 250 r kadar verim alamazsın ama kanuni s200 de fena motosiklet değildir..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar