merhaba ikiteker insanları

çok değil bi kaç ay önce motorlar yanımdan geçse bile farketmiyodum...sonra bir sabah uyandığımda netten bi motorlara bakıyım dedim ogünden sonra acaip bir his peydah oldu içimde motorlara bakıyor,araştırıyordum...bir an önce kullanmak isteği ile yanıp tutuşmaya başlamıştım...bu süleyman memnun un kursuna gittim orada hayatımda ilk kez motor selesinin üzerine oturup gaz verdim...sanırım hayatımda eksik olan şey buydu...Bu bahsi geçen bir kaç ay içinde hayatımın zor zamanlarından birini geçiriyordum, ama motor içime işledikten sonra bütün o kötü hisler uçup gitti,rüzgarı hissettim hayatı, hissettim sanırım kendimi tekrar keşfettim ....DAha önce forumlarda motor üzerine aforizmalardan ya da felsefesi ile ilgili yazılardan falan hiç birşey anlamazken şimdi birebir hissediyorum ..ne diyebilirimki artık ne demek istediğinizi bende anlıyorum...Yakında motorumu ve koruma malzemelerimide alıcak ve tam olarak aranıza katılmış olacağımı umuyorum....herkese tekrar meraba...

emek

VAY! İŞTE BENİM GİBİ ROMANTİK BİRİ DAHA... :queen: HOŞGELDİN ARKADAŞIM. :rendeer:

seninle aynı duyguları paylaşan insanların arasına hoş geldin :cat:

hep böyle başlar...

Bir kıvılcım düşer önce
Büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş
Yanmışsın arkadaş

alır bir motor binersin işte sonunda :p

Merhaba!

Hoşgeldin :bestmt: 'e

:king:

Not: Gelecek yaz bende bir kursa gitmeyi düşünüyorum. İzmir'liyim ve şu an Ankara'da öğrencilikle meşgulum; ama İstanbul'a da gelebilirim kurs için. Kalacak yerim var. :) Süleyman Memnun'un kursunu nette gördüm. Tatmin edici görünüyordu. Sen ne dersin? İzlenimlerin nasıl? :silent:

Meraba ...kurslar genelde 8-10 kişi ile yapılıomuş ama benim şansıma 2 kişi idik kursta 4 gün sürüyo ilk iki gün scooter yamaha bws 100 sürüyosun sonrada vitesli motora geçiliyo oda ybr125 işte :} Şimdi burda çok bişey söölemiyim reklam olmasın ama bence gayet yeterliydi en azından başlangıç için ..ha bide kursun verildiği yer hazarefen havaalanın olduğu yer istanbul içinde oturan biri için acaip uzak bir yer ama eğitmenler seni bir yerden alıp götürüyo oraya bunuda ekliimde başına ne geliceni daha ii bil :}
kolay gelsin
görüşürüz

Güzel duyguları dile getirmişsin hepimiz ortak duyguları... Hoşgeldin aramıza sefalar getirdin :rendeer:

Özgürlüğe,paylaşıma,tutkuya,dostluğa kısacası aramıza hoşgeldin.

HOŞ GELDİN !!

BENDE MOTORSUZUM AMA ALMAYI UMUYORUM.
BELKİDE GÜNLÜK STRESTEN KURTULMAK İÇİN SON UMUDUM OLDUĞUNDANDIR.
YİNEDE DOĞRU ADRESTE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

- Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*******************I***********************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar