merhaba arkadaslar

ismim elif 21 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim..siteyi motor araştırırken gördüm..aranızda olmak güzel

tesekkürler arkadaslar..freedom34 motor konusunda henüz kararsızım...e tabi birde babayı ikna etmek zor olacak kaza yapma riski :farao:

hoş geldin elif.hemen r1 al,sonrada donald amcaya sor,tercihim nasıl diye :cherry:

hosgeldın elıf bence makına almayı dusunuyorsan kımseyı dusunmıyeceksın ıstıyosan alacaksın gercı aıle de onemlı bı yandan ama kendı kararların daha onemlı ne tarz almayı dusunuyon racıng mı :flower:

hoşgeldin :p ..kendi motorum diye söylemiyorum yamaha ybr125 başlangıç için idealdir..çok çabuk adapte olursun..kaza konusuna gelince;motor senin kontrolünde yani kazayı motor değil sen yaratırsın..umarım istediğin motora sahip olursun..tekrar hoşgeldin :thumright:

banada zamanında izin vermemişlerdi.. şimdi 650 ye çıkardım hacmi :bounce:

Öncelikle hoşgeldin. Sana tavsiyem 125 cc bir scooter alman. İsteklerini fazlasıyla karşılayacaktır.

fenomen' Alıntı:
..kaza konusuna gelince;motor senin kontrolünde yani kazayı motor değil sen yaratırsın.. :thumright:
bana racing'ci bir arkadaş demişti ki.. iyi sürücü kötü sürücü yoktur.. dikkatli ve dikkatsiz sürücü vardır diye.. bence güzel ifade etti... korkma motordan..

Elif hoşgeldin canım.Bence acele etme iyice araştır öyle karar ver.Ehliyetin var sanırım eğer yoksa da onu temin için biran önce kolları sıva.Elini çabuk tutmayınca sürünüyo çünkü.Ayrıca bi bayan motorcuyu daha aramızda gördüğüme sevindim ,bolşans...

hosgeldin elif, bak 125 lik 250 lilik süper motosikletler var başlamak için onnar süper.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar