Mercedes Motosiklet

Epey uzun zaman oldu photoshopla motosiklet tasarlamayalı,geçen gün sıkıldım birşeyler yapıp bozmaya başladım.Baktım değişik bir şey çıkıyor ortaya bakalım nasıl olacak diye üstüne düştüm biraz.Sonra ortaya bu çıktı,mercedes motosiklette olabiliyormuş demek dedim kendi kendime.
Honda vfr 1200 ü baz alarak yaptım çalışmamı,arka taraf,aynalar falan pek değişmeden kaldı.
hondavfr1200f031024x768.jpg

eecopy.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görüntü çok güzel.:cat: Biraz fazla rüzgar topluyor rüzgar tüneli testinden geçemez bu halde.:p

Mercedes değilde Ferrari nasıl olurdu acaba :silent:
2 tekerlekli Ferrari :cat:

aslında bu tür firmalar tanıtım amaç lı büyük hacimli motorlar yapa bilirler hayabusa honda vfr 1200 gibi ferrari porshe mercedes hummer gibi firmalar yapsalar güzel bi reklam çıka bilir ortaya ;)

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Depo ve yan grenajları 1200 rt'ye benziyor. Kafa, touring cam ve sinyaller'i european'a benzettim :silent:

arkadaslar reklam amaclı degilde cok cok ozel demeYelimde cok cok zengin kisiler icin ferrari bir motor uretmisti zaten hatta bir tanesi kıbrısta kıbrıslı bir arkadastaymıs 25 adet uretilmis sanırsam dunya capında bu bilgileri teyid etmeden yazıyorum kusur cıkarsa ozur!

Uploaded with ImageShack.us

mercedes istese yapar o işinde kralını yapar hemde ama vardır bir bildiği kesin sektörü falan analiz etmişlerdir girersek fiyatımız ne olur argemiz ne olur tesislere mühendislere üretim bandına ne kadar gider bu parayı ne kadar zamanda çıkartırız falan filan bu hesap kitapda zarar ettiklerini görmüşlerse girmemişlerdir..

nihayetinde bmw 1923 lerden beri motor üretiyor onlarda zaten asırlık mühendislik tecrübesi var tesisi mühendisi var müşteri kesmi var adamlar zamanında yapmışlar onun ekmeğini yiyorlar.. yoksa bmw de şimdiye kadar hiç motor üretmeseydi şimdi de motor sektörüne giriceğini hiç sanmıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar