*Meraba Ben Kütahyadan*

sende hos geldin aramiza ama yasadigin yerle ilgili tanimini hiç sevmedim!türkiyemin her yeri cennettir yeterki yasamasini bil :joker:

alp009, benim arkadaşımdan duyduğum kadarıyla epey sakin biyer.Arkadaşımda Şaphane de okumuştu bunalıma girdi okul bitene kadar.İsim zaten ilginç, ilçe dahada ilginç. :pale:

Aramıza hoşgeldin ölümlü adam...

:queen:

Sanırım dedelerimizin at sırtında yaşadığı zevki sen motor tepesinde arayarak akıllıca bir yol seçmişsin.

:thumleft:

MoToR, hocam hani kütahya yı kötülediğimi düşünüyosun ama vallahi degil üniversitelei arkadaşlar var burada adamlara kütahya deyince yaka sılkiyorlar tabi kütahya anlatılmaz gelinip görülür festivale beklerim herkese selamlar

Alp kütahya yada doğru kişilerle tanışmaman senin hatan . Sanırım öğrencisin .Ben de Kütahya da oturuyorum ve çok memnunum . Mondial lerin kütahya bayisiyim menderes cad. işyerim gel tanışalım kütahya yı yeniden yaşa . Motosikletçiler SITKI USTA önderliğinde her sene frig vadisinde toplanıp kamp yaparız .Tüm türkiyeden dostlar gelir . Sucuk ızgara ateş müzik ve güzel gönüller . Daha neler neler

barborosbaki meslektaşım ya sen daha önce başka motosiklet bayisimiydin merak ettim

kim ne derse desin kütahya da sıkıntıdan ölüyorum mevsim kış yapacak hiç bişey yok bali havalar ısınsada motor binsek

Hoşgeldin...

Bir gün gelir orası da motor kaynar merak etme.. Bak biz de çok az görüyoruz adaşım :p

Hos sohbetler..

hoşgeldin.. bende afyonda okuyorum ve tüm üniversiteliler ve afyonlular gece eğlencesi için kütahyaya gidiyorlar :)) afyona çok yakın 1saat ondan yada afyona göre cennet gibi geliyordur orası :))

aramıza hoşgeldin :thumleft:
antalya akdenize gel manyak ortam ayrıca baktığın her yerde motor görürsün 50cc bile olsa :mrgreen:

zaten buradan kurtulmama az kaldı herkese mesajları için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar