Mecnun Leylasına Kavuştu :) Resimler İçerde :)

F54

kazasız belasız kullan inş..
fazla gaz basma....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun,kazasız,belasız iyi günlerde kullanın.

Kardeşim Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşAllah...

Hocam sen leylayı nerden buldun yaa :) Allah kaza bela göstermesin, favori motorlarımdan biridir leyla...

Dostum aranızın bozulmaması için o lastikleri acilen değiştirmeni tavsiye ederim.

İlişkiniz uzun sürer inş tekerin düz bassın.

Hayirli olsun. Tekerin düz bassin inşallah.

600rr ın en begendigim kasası ve Leylaaa...

Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize.leyla kasayı çok aradım temizini buldum ve aldım şükür.arka lastik değişimi olabilir.ortası biraz gitmiş durumda.bi lastik bakacam.

Hayırlı uğurlu olsun.
Allah nazarlardan korusun, Maşallah diyelim.

Allah razı olsun arkadaşlar.astorojina yok ya al sat degıl ilk yorumlarımı okursan orda yazdım zaten.sırf gıcıklıgına hani şu piyasayı alt üst edenler varya onların yuzune o fiyata koydum yoksa satmak istedıgımden değil.bu kadar süre aradım.memnunumda niye satım.veren olursa o fiyatıda verırım ama yalan değil :)

Motosikleti
Fazer8 abs
Allah razı olsun arkadaşlar.astorojina yok ya al sat degıl ilk yorumlarımı okursan orda yazdım zaten.sırf gıcıklıgına hani şu piyasayı alt üst edenler varya onların yuzune o fiyata koydum yoksa satmak istedıgımden değil.bu kadar süre aradım.memnunumda niye satım.veren olursa o fiyatıda verırım ama yalan değil :)

engin reis tekrardan hayırlı olsun. bende senin gibi aldığım motoru sahibindene hemen veriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar