mct kullanıcıları ve canavarları

oncelikle herkeslere selamlar. ben istiorum ki artık kımse su çin mallarını kotulemesin sonucta onlar bizim motorcu olmamızı sağladı ve hatta hayatımızın akısını değiştirdi ben onlara ALLAH RAZI OLSUN diyorum onların yaptıkları motorlar bozuk çıkmıyor bilinçsiz olan ve tecrübesi olmayanlar bozuyor biraz düşünürseniz anlarsınız ben şu anda mct alma konusunda düşüncelerim var ama çin malını yaklasık 2 yıldır kullanıyorum (asya 150 t)fakat ALLAHa şükürler olsun daha beni bi kere bile yolda koymadı o kadar yer gezmeme rağmen ha diyeceksinizki sen bakımını yapmısındır ayar çekmişindir halbu kı ben sadece 2500 km de bakımını değiştirdim ve sık sık hava filtresini temizledim frenlerini gevşeyince sıktım ilk aldığım zaman ki gibi hala demem o ki iş motorda diğil sen bu en baba motoru alırsan mesela en basitinden 2007 model R6 vb... sen bu makinaları kalkıpta çok zorlarsan motor aşınır piston diye yuvası diye bişiy kalmaz ha ole olmasın diye de çok yavaş gidersen o motor yanar (hareretten dolayı) kısaca motorlarımıza insan gibi binelim dikkat edelim kazasız belasız günler heycanlar geçirmek dileğiyle

Evet Baba Katiliyorum Ben Mct 250 Kullaniyorum 9300 Km Yol Yaptim Daha Tik Demedi Ama Ona Gozum Gibi Bakiyorum Sanki Yuregimin Bir Parcasi Gibi Herkes Motoruna Gereken Ozeni Gosterirse Zaten Sorun Kalkar

Kimse kötülemiyo ki... Herkes gördüğünü anlatıyo burda :rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çin malı motorları kötüleyenler, ümmet bey'in türkiye seyahatlerini görmüyorlar mı acaba ? Ümmet bey türkiyeyi turluyor hakir gördükleri motorlarla..

Çin malı motorları kötüleyenler, ümmet bey'in türkiye seyahatlerini görmüyorlar mı acaba ? Ümmet bey türkiyeyi turluyor hakir gördükleri motorlarla..
abicim aynen sana katılıyorum:cat:ümmet abidekide iyi cesaret walla adam türkiyeyi feth etti çin mali motorlar dayanıksızsa ümmet abini gezilerine bi göz atsınlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İlk defa çin motolarıyla ilgili olumlu konuşan birini gördüm abicim aramıza hoşgeldiniz size katılıyorum...

Dilinden anladığınız sürece her motor iyidir, bu kadar basit. Çin malı motorlar olmasaydı, bu kadar kişi motor zevkini tadamayacaktı belki.

DİKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAtttttttt

evt arkadaslar ben geldim s.a herkese burada ilk olamamsı için çin malı motorlarımızın olumlu olumsuz yonlerini yazalım arızaları anlatalım nasıl onarılır onu anlatalım motorlarımızı üç kağıtçı servislere bırakmayalım onun yerine kendi aramızda paylaştığımız birikim ve tecrübelerin sayesinde ekonomık dayanıklı keyifli rüzgar yaşayalım.............ha bu arada rüzgarı doya doya yaşamak demişken son kere yaşamak olmasın bunun içinde kaskımızı takalım.Bi de dioruz ya hanı çoğumuzda 50 ytl lik kask var bence motordan da önemli olan kastır ekonomık olarak iyi bi zamanımızda ihmal etmeden 325 $ dan başlayan kasklar var onlardan alalım başta dedim ya burada arızaları nasıl onarıırrız diye bu gibi paylasımlarda bulunursak servislere vereceğimiz paralarla bole bi kask alabiliriz NE DERSİNİZ:cat:

evt arkadaslar ben geldim s.a herkese burada ilk olamamsı için çin malı motorlarımızın olumlu olumsuz yonlerini yazalım arızaları anlatalım nasıl onarılır onu anlatalım motorlarımızı üç kağıtçı servislere bırakmayalım onun yerine kendi aramızda paylaştığımız birikim ve tecrübelerin sayesinde ekonomık dayanıklı keyifli rüzgar yaşayalım.............ha bu arada rüzgarı doya doya yaşamak demişken son kere yaşamak olmasın bunun içinde kaskımızı takalım.Bi de dioruz ya hanı çoğumuzda 50 ytl lik kask var bence motordan da önemli olan kastır ekonomık olarak iyi bi zamanımızda ihmal etmeden 325 $ dan başlayan kasklar var onlardan alalım başta dedim ya burada arızaları nasıl onarıırrız diye bu gibi paylasımlarda bulunursak servislere vereceğimiz paralarla bole bi kask alabiliriz NE DERSİNİZ:cat:

hoşgeldin.:)
mct ile ilgili 2000 mesajı geçmiş bir topic var!
yaşanabilecek her sıkıntının çözümü ayrıntılı şekilde anlatıldı,yazıldı, çizildi.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...mct-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Son düzenleme:
teşekkür ederim kardeşim gerçekten de herşey var işte böle olmalı abi bu arada benim yaptığım kask uyarısını dikkate alırsanız sevinir 2 hata önce çok sevdiğim bi arkadasım manisada kavşaktan dönerken yerlerin ıslak olması yüzünden yere düştü ve üstelik hızıda gayet normal imiş ama başı yere çarpınca......:salut: neyse yaptığım uyarıyı dikkate almanızı istiyorum hatta yalvarıyorum :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar