- Konu Yazar
oncelikle herkeslere selamlar. ben istiorum ki artık kımse su çin mallarını kotulemesin sonucta onlar bizim motorcu olmamızı sağladı ve hatta hayatımızın akısını değiştirdi ben onlara ALLAH RAZI OLSUN diyorum onların yaptıkları motorlar bozuk çıkmıyor bilinçsiz olan ve tecrübesi olmayanlar bozuyor biraz düşünürseniz anlarsınız ben şu anda mct alma konusunda düşüncelerim var ama çin malını yaklasık 2 yıldır kullanıyorum (asya 150 t)fakat ALLAHa şükürler olsun daha beni bi kere bile yolda koymadı o kadar yer gezmeme rağmen ha diyeceksinizki sen bakımını yapmısındır ayar çekmişindir halbu kı ben sadece 2500 km de bakımını değiştirdim ve sık sık hava filtresini temizledim frenlerini gevşeyince sıktım ilk aldığım zaman ki gibi hala demem o ki iş motorda diğil sen bu en baba motoru alırsan mesela en basitinden 2007 model R6 vb... sen bu makinaları kalkıpta çok zorlarsan motor aşınır piston diye yuvası diye bişiy kalmaz ha ole olmasın diye de çok yavaş gidersen o motor yanar (hareretten dolayı) kısaca motorlarımıza insan gibi binelim dikkat edelim kazasız belasız günler heycanlar geçirmek dileğiyle