maxiscooter 400 sınıfının en iyisi hangisi???

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
ee ozaman ne farkı kaldıkı pıagıo dan parca fiyatları aynı ise ozaman pıagıo alayım daha mantıklı değilmi aynı fiayta yedek parca alacakasam haksızmıyım

ha aklıma gelmişken söyleyeyim alamyı düşündüğm bu üc modelde bizim buralarada yok görmeden karar veriyorum anlayacağınız ahngisi daha yakışıklı kymco gılera ve aprila arsında

yereden yüksekliklerinide sorayım altı yere vurmayacak ve stabil gitmesi acısın dan lastik ebatları ne kadardır

Nasıl ne farkı kaldı? :) Model farkı var yetmez mi? :) Piaggio, Gilera, Aprilia. Üçü de farklı marka, üçü de farklı modeller üretiyor. Gilera'nın ürünleri daha sportif. Piaggio ve Aprilia ise daha klasik. Hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa onu tercih edersin. Unutmadan, yedek parça fiyatlarına pek takılma. Çinli harici ne alırsan al yedek parçaları zaten pahalı, Kymco da dahil buna.

arkadaşım bana yardımcı olma nazeketini gösterdiğin icin sağol kalite aynı diyorsun doğrudur ama iclerinde en güzel olanı bana nexsus daha cekici geldi cant capları herhalde büyük olan ise gine nexsus galiba ben daha karar vermedim ama herhelde iclerden nexsus alına bilr diye düşünüyorum 250cc düşünüyorum ama ikinci eli pek yok galiba 500cc daha fazla gibi doğrumu ikinci el olarak 500cc ve 250cc arasında yakıt olarak cok fark edermi örneğin senin motosiklet 100 km de ne kadar yakar şimdiden sağol.

aklımaday ken bir yerde okudumda nesus şaftlı diye okudum acaba doğrumu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar