maxi scooter; hangisi sizce ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
federal, yok :) ayrıca dediğinde çok doğru çin motorları kalite olarak yukarıda sayılan motorların yanına yanaşamaz ama fiyat olarakta onlar çin motorları ile yarışamazlar :wiinkk: şahsi fikrim yeni motor alacaklar için çin malı iyidir, hem düşürdünmü için "cızzz" etmez hemde ufak tefek arıza verir motoru öğrenirsin :p yedek parçası çok ucuz. kullanım amacına ve bilgine göre aralarından birini seçeceksin yani :)

geçende kadıköyde bi su (satıcısı) taşıyan adam gördüm T1 i almış yüklemiş suları gidiyordu. bilemiyorum şimdi motor ne durumda, ama dağılmış olması muhtemeldir. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aman diyim, birisi (o kendini biliyor) gibi konuşmaya başlama sende :p her ikisinin de güzel ve kötü yanları var elbette :) eee ne demişler: her güzelin bir kusuru vardır :cherry:

ehehe önce ChatnoiR biliyoruz hocam biliyoruz zühtü paşa muhabbetini açma aman tüylerim diken diken oluyo.ne mondial ne asya kullanmıyorum ama içimi bayılttı adam:)

royas,
listende 7-8 milyar civarı motorlar yeraldığı için bu konseptte bişey bakıyorsun diye düşündüm.eğer böyle bir şartın artisliin yoksa:) SYM joyride'ı tavsiye ederim.

federallede başka bir başlıkta aynı konuyu konuşmuştuk.3 aya yakın zaman oldu alalı 4000 km yol yaptım henüz tek bir sorun yok.tatmin edici gittiğini göreceksin.2 kişi 100-120 uzuyo172 cc 14.5 hp.burgman kadar yapılı olmadığı için manevra kabiliyeti yüksek.geniş bir bagajı var elime geçeni tıkıyorum.bagaj çok önemli.benim için en önemli yanlarından biri motorun çok dengeli olması.bıraksan kendi gideek gibi kullanımı rahat.

federalin dediği gibi su soğutmalı,ön arka disk fren,20 milyona 170 km gidiyorum ama hiç rahat durmuyorum gaz firen makas falan durumları:))

toplanın federal'le bigün gelin inceleyin benim motoru sorun değil.

:) gelcem gelcem, yerimi sana söyledim gecerken 2 dakka dur konusuruz... :king: :king:

ewt bende gormek isterim. cok merak ettim su motoru yaw. bu arada gilera runner hakkinda ne dusunuyorsunuz. fiyati 6200 ve cok kaliteli gozukuyor.

royas
anadolu yakasındayım federalle özelden konuşun görüşelim bi yarım saat

royas nooldu yayın kesildi, naaptın hallettinmi işini, bir karar verebildin mi?

benim tavsiyem daemlin history 125
Mükemmel bir makina yağ soğutma park freni falan var ayrıca 125 liklere göre çok güçlü ayrıntılı bilgi www.motomax.com.tr

Gerçi tam olarak maxi değil ama MeTal kardeşime katılıyorum Gilera 200 vxRunner

ya beyler tam olarak net değil ama.benim motoru satmayı düşünüyorum galiba kafamda bişeyler var :silent:

ilgili olduğunuz için sizede söylüyorum.

yukardaki yazışmalar reklam gibi algılansın istemem.daha cumartesi günü federale gittim motoru görsün aynısından kendine alcak diye ona dahi niyetim yok satmaya dedim ama kafamda bianda bişeyler oluştu.
ilgilenen varsa bilginize.

Kesinlikle kendi motorum diye söylemiyorum, Runner 200'den şaşma derim :). Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, performansı süper :cat: . Yaklaşık 8.000 km yaptım. Kendi sınıfının en iyisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Servis ve parça konusunda biraz sıkıntılı olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. Özellikle 180cc ile 200cc arasındaki farklılıkları çok çok az kişi biliyor. bu yüzden de yanlış parça/müdahale durumu ile karşı karşııya kalabiliyorsun! :farao:
Yakıt tüketimi için şöyle söyleyeyim; ben 20 ytl'lik 98 oktan kurşunsuz ile yaklaşık 190 km yapabiliyorum. Biraz bakıma ihtiyacı var motorun, biraz da sürat yapıyorum (120'ye çıktım şimdiye kadar, ama 130'u da görür!) :thumleft:

federal ilgin icin sagol

iste bazi sorunlarla ugrastigim icin biraz kontrol edemedim, 1-2 gunluk ara verdim. motorunu gormek istiyorum gercekten ama sanirim ben gileraya kaymaya basladim. tipi hosuma gidiyor ve cok guzel kamopanyasi var. 24 ay vade farksiz yapiyorlar. yinede sizin motorlari en azindan bayide gormek istiyorm.

aprilia atlantic en iyisi olur bence hem 250 cc fazlada yakmaz kaliteli motordur bence aprilia

Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
2.el bi nexus önerimdir..250 zamanla yetmeyecek sana.

Ben Yamaha x-max 250cc tavsiye ederim. Benimki 800 km'de. Hiçbir sorunu yok, her açıdan ideal bi makina. Şiddetle tavsiye ederim...

800 km de ne gibi bi sorun olabilirki :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar