Martian 150

Motoru aldığımız gece piyasaya çıkartmdan önce fuardan aldığımız suzukı stıckerlarını yapıştırdık motoru çevredekıler suzukı olarak bılıyor hatta martianı olanlar bazen bızım motorlar demekkı suzukının çakması bıle dıyorlar özellıkle yazları fazla kılometre yapıorum haftada 500 km yı buluyor şımdıye kadar bakım harıcınde aşırı masraf çıkartmadı uzun sıcak havada uzun yol giderken şiştiğini hiç hatırlamıyorum desem yeridir diğer çin mallarına göre bıraz daha iyi bence forumda eşeğe biner gibi motora bınen arkadaşların bu motoru bu kadar kötüleme sebeplerınıde anlamış değilim..Orjınal aynaları net göstermediğinden normal yanada taktım dıreksıyona orjınal aynalarınıda arka yolcuya göre ayarladım kendı egzozu kıvrımlıydı yakıtta olsun sesde olsun hiç bi değişiklik göstermıyodu onu söküp cbr 125 egzozu taktım

grnt0021e.jpg
[/URL][/IMG]

grnt0500h.jpg
[/URL][/IMG]

grnt0101n.jpg
[/URL][/IMG]

grnt003e.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bu yaptigin olay tamda kullanici adiniza uymus...milleti kandirdigini sanip kendini mutlu etmek...:silent:Amac ne?

Bu yaptigin olay tamda kullanici adiniza uymus...milleti kandirdigini sanip kendini mutlu etmek...:silent:Amac ne?

kandırma anlamında ne yapmış ki ??? suzuki diye satmaya mı çalışmış çocuk ??? anca bi sticker yapıştırmış gönlüne göre olsun diye. bilmem yanlış mı düşünüyorum:silent:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ilk bu motora binmişsen yada japon veya italyan bir scoortera binmemişsen bu sana dünyanın en güzel scooter gibi gelir, sana bir tavsiyem var, çin malı haricinde bi maxi scootere binme sakın :cat: çünkü çok büyük hayal kırıklıkları yaşar hayattan zevk almazsın

çok basit bir örnek honda fes250 yada kymco grand dink250 filan denk gelirse sakın bir tur atma sakın

arkadaşım bunları neden anlatma gereği duydun? sorunun varsa dermanı olalım???

Valla gucum ne ise ona binerim.Hic de utanmam gocunmam bindigimden.su an tabanvaylayim...oda eskidi yakinda alti delinir...Sadece mantik ne onu anlayamadigimdan soyledim ordaki ilk sozumu...

silverving 400 burgman 400-650 grand dınk fes250 gibi bir çok motora bındım motorumun ne oldugunu herkesden iyi bılıyorum herkes birşeyler yazmış eklediği resımlerın yanında bende bunları yazdım neden enteresan enteresan yorumlar yazdıgınıza anlam veremıorum :/

şu olay gerçekten dikkatimi çekti. bazı arkadaşlar aynalar fazlalık oluyo diye çıkartıp atmakta ve bunu bir marifetmiş gibi lanse etmekte iken siz mevcut aynaların iyi göstermediğinden dem vurup yerine gidona ayna takmayı uygun görmüşsünüz. eskileri de artçı da kullansın aynaları diye artçınıza göre ayarlamışsınız.(dalgınlık sonucu arkayı tesbit edememeye denk gelecek şekilde). söylediklerimde hata var mı?

şu olay gerçekten dikkatimi çekti. bazı arkadaşlar aynalar fazlalık oluyo diye çıkartıp atmakta ve bunu bir marifetmiş gibi lanse etmekte iken siz mevcut aynaların iyi göstermediğinden dem vurup yerine gidona ayna takmayı uygun görmüşsünüz. eskileri de artçı da kullansın aynaları diye artçınıza göre ayarlamışsınız.(dalgınlık sonucu arkayı tesbit edememeye denk gelecek şekilde). söylediklerimde hata var mı?

Hayır dedıklerınız aynen doğru

motorun çok güzel kazasız belasız tekerin düz bassın kardeşim ne saçma sapan yorumlar yazmışsınız ya hayret:pr:yani bu çocuğun yaptığının nesi yanlış
kardeşim kusura bakma yaşını bilmiyorum çocuk dedim ama bazı yorumlara sinirlendim çok güzel olmuş motorun ne var yani Suzuki sticırı yapıştırmışsa
bitaneside yok sen honda fes250 yada kymco grand dink250 filan denk gelirse sakın binme hayal kırıklığına uğrarsın demiş sen kimsin aşşağılamaya çalışıyorsun herkesin bir bütçesi var sen bindin belki ama o belki hiç binemeyecek insanlar elindekiyle yetinmesini bilmeli karşısındaki kişiyi küçük düşürmemeli

Son düzenleme:
Hayır dedıklerınız aynen doğru

o halde yaptığınız değişimler gerçekten güzel gücellemeler. bunun adı modifiye olmasa bile farkındalık denilebilecek şeylerdir. motorunuzun yeni uygulamaları hayırlı uğurlu olsun. kişisel değişimler zevkle alakalıdır ve kimseyi tavsiyeden ileri alakadar etmez. sizce aracınız güzel olmuşsa ve bizlerle paylaşıyorsanız aracınız güzeldir. bizlere ise sadece bazı tavsiyeler düşer. benim de tavsiyem ön camı yolculuk camı ile değiştirirsen daha hoş duracaktır. çünkü yaz veya kış ayları farketmez ön cam ciddi anlamda sürüşü kolaylaştırır.
saygılar.

Motosikleti
Hornet
Motorun senin gözünde güzelse güzeldir..Sen kimseye aldırış etme yanlış bişeyde yaptığını düşünmüyorum..
Millet ayna çıkarır sen 2 adette fazla takmışsın..
Motosikletin üstündeki sticer'a kimse bişey diyemez herkesin zevki farklıdır..
Benim merak ettiğim bendede 19 A var Asya..
Şu cbr ekzozu'nun etkileri varmı onu merak ettim..
Güç yakıt tasarrıufu veya seste bi değişiklik varmı:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar