malesef kaza yaptım

Dün saat 14:30 civarında tek yön iki şeritli yolda kavşağa doğru ilerliyorum arkamdada eşim var. Sol tarafa dönüş için kırmızı ışık yanıyor, düz gidişler yeşil bende sağ taraftan 30-40km hızla seyrediyorum. sol tarafta beklemekte olan araçlardan biri connect sağ önüme doğru çıkması ile aramızda zaten 5-6 mt var yada yok connectin sağ ön kapıdan çarpmak zorunda kaldım.Tabi malum sonra sağ tarafa yattık motorla. Allahıma şükürler olsun ikimizdede ciddi bişey yoktu. ambulans geldi dedim gerek yok hastaneye gitmeye sadece sağ ayakbileğimle sol kolum (muhtemelen arabaya vurdum) ağrıyordu. Oynatabiliyorum geçer dedim. malesef bu sabah kalktım sol ayağımın üstüne basamıyorum. röntgene gidecem mecburen. eşimin ise hafif sol tarafında ağrı var. Allahtan asfalt temizdide sıyrılmadı sağımız solumuz. Kasklarımız takılıydı ama kafayı yere vurmadık. :) neyse tutanak tuttuk. benım motoru servise bıraktık. benım motorunda diğer aracında sigortası başaktanmış ama ben bu kadar bilgisiz personel görmedim. en sonunda 444 lü numarasını arayarak işi hallettim cuma exper gelecek motora bakmaya bakalım neler olacak. Herkese kazasız sürüşler dilerim.

geçmiş olsun...
en büyük kazanız bu olur inşallah...

Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Allah tekrarını nasip etmesin inşallah.

GEÇMİŞ OLSUN..............
allah beterinden sakınsın,ama tutanak ve exper incelemesi sonrası motosiklet sürücüsünde hata vardır demelerine hazırlıklı olunuz.çünkü tüm sigorta experlerinde motosiklet kazalarında bu görüş hakim.daha önce başıma gelen küçük trafik kazalarından tecrübeyle sabittir bu yazdıklarım.her ne olursa olsun verilen karar sakın ha sineye çekip,canım sağolsun ne yapiyim demeyin kenara çekilmeyin,bu önyargıyı yenmek için konuşup yüzleşin görevlilerle derim.kolay gelsin şimdiden

geçmiş olsun arkadaşım fakat bu gibi durumlarda hemen hastaneyi ziyaret edin bir şey yok demeyın sonra gecenız uykusuz ağrılarla gecer . ALLAH acıl şifalar versin

off çok çok geçmiş olsun...verilmiş sadakanız varmış

teşekkürler.
en büyük kazanız bu olur inşallah...
Allah tekrarını nasip etmesin inşallah.
amin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:35 AM ----------

karşı taraf suçunu kabullendi zaten tutanağıda o yonde tuttuk. exper gidip burda suçu bana bulursa o exper le ne oluruz bilmem. herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim.

geçmiş olsun, her kaza, her düşüş bi tecrübedir. önemli olan tekrar yaşamamaya çalışmaktır :rendeer:

Yaza yeni girerken trafik çok karışık. Gerek sıcağın vermiş olduğu dikkat dağınıklığı gerek güneşin vermiş olduğu gaz şoförleri çok etkiliyor. Hepimizin çok dikkatli olması lazım özellikle bu yaza girişlerde. Allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar