- Konu Yazar
Dün saat 14:30 civarında tek yön iki şeritli yolda kavşağa doğru ilerliyorum arkamdada eşim var. Sol tarafa dönüş için kırmızı ışık yanıyor, düz gidişler yeşil bende sağ taraftan 30-40km hızla seyrediyorum. sol tarafta beklemekte olan araçlardan biri connect sağ önüme doğru çıkması ile aramızda zaten 5-6 mt var yada yok connectin sağ ön kapıdan çarpmak zorunda kaldım.Tabi malum sonra sağ tarafa yattık motorla. Allahıma şükürler olsun ikimizdede ciddi bişey yoktu. ambulans geldi dedim gerek yok hastaneye gitmeye sadece sağ ayakbileğimle sol kolum (muhtemelen arabaya vurdum) ağrıyordu. Oynatabiliyorum geçer dedim. malesef bu sabah kalktım sol ayağımın üstüne basamıyorum. röntgene gidecem mecburen. eşimin ise hafif sol tarafında ağrı var. Allahtan asfalt temizdide sıyrılmadı sağımız solumuz. Kasklarımız takılıydı ama kafayı yere vurmadık.
neyse tutanak tuttuk. benım motoru servise bıraktık. benım motorunda diğer aracında sigortası başaktanmış ama ben bu kadar bilgisiz personel görmedim. en sonunda 444 lü numarasını arayarak işi hallettim cuma exper gelecek motora bakmaya bakalım neler olacak. Herkese kazasız sürüşler dilerim.